Pencil 2: Apple har berikat sin elektroniska penna med trådlös laddning och gester

Ny Apple Pencil 2Ny Apple Pencil 2

Idag är vi förutom en ny bärbar dator Macbook Air med Näthinnan skärm och en ny surfplatta iPad Pro med UBC C de fick också en ny penna Apple Pencil 2. Kaliforniska äppletekniker har berikat det med stöd för trådlös laddning, en vackrare design och praktiska gester som gör vår användning trevligare.

Förändringen kom vid en tid då år var vanliga Blixt port i den nya iOS-surfplattan iPad Pro ersatt alternativ USB C. Den här gången nådde de dock inte det traditionella men trådlös anslutning. Detta betyder för användaren att batteriet är i en ny generation Penna avgifter endast genom att bifoga.

Ny Apple Pencil 2Ny Apple Pencil 2

Den trådlösa processen initierar appliceringen av pennan på sidan av strukturen iPad Pro, där den är nyligen placerad diskret magnetisk hamn. När vi gör det, just nu, börjar elförsörjningen till det inbyggda batteriet läggas till.

Gester tillkom

Som redan nämnts kan vi förutom trådlös laddning också se fram emot mycket användbara gester.

Tack vare deras närvaro kommer vi att kunna använda det skickligt att förändra till exempel ritverktyg. Och det är bara genom att röra vid sidan av den elektroniska pennan. Konstruktion Penna 2 kan svara på en beröringsinteraktion med en specifik åtgärd för att spara oss den tid vi normalt skulle döda i inställningar.

Prislappen sköt därför upp till $ 129 den här gången (135 €). Försäljningen börjar från 7 november.

Relaterade Artiklar

Back to top button