Patent: Innerzoom RF 70-200mm f / 2.8 och RF 70-200mm f / 4

Jag kommer att säga att rf 70-200mm f / 2.8L IS hanterar mycket bättre för mig än dess motsvarighet; men jag kunde inte hitta ett linsfodral för det! Jag slutade med att använda den minsta kameraväskan jag kunde hitta som passar den med dess motljusskydd och linskrage. Och det tar mer utrymme än EF: s medföljande linsfodral.

RF levereras endast med en grå flanellpåse.

Här är vad jag slutade med:

www.bhphotovideo.com

Ruggard Onyx 45 kamera / videokamera axelväska

Köp Ruggard Onyx 45 kamera / videokamera axelväska med för kamera eller videokamera 9,5 “i längd, extra rum för flera tillbehör, väderbeständig nylonskal, tre beröringsanslutna vadderade avdelare, två sidofickor med dragkedja för batterier, framfickor för smal Tillbehör, fyra …

www.bhphotovideo.com

www.bhphotovideo.com

Relaterade Artiklar

Back to top button