Patent: Canon bildsensorstabilisering

Det antas att R-systemet bara har en kropps-SKU åt gången, vilket är ett stort och utan tvekan felaktigt antagande att göra.

Varför folk tror att Canon bara kommer att ha en R-kropp åt gången vet jag inte. All sunt förnuft, logik och historik för kameratillverkning säger att de kommer att ha några lägre modeller och vissa avancerade modeller, och R – som i grunden är en 6D – sitter mitt i intervallet.
Ja, det suger för de människor som redan köpt R, felaktigt trodde att det var så bra som det skulle bli, men det är detsamma för all teknik och moderna produkter. När du köper något helt nytt vid lanseringen – vad som helst – garanterar du bara att du betalar det högsta priset för den svagaste eller på annat sätt mest baslinjeprodukten. Varje enskild person som väntar får antingen en liknande produkt till ett lägre pris eller en bättre produkt till ett liknande pris.

Det är inte som att kameror är en ny uppfinning. Alla vet att det är så det går. Om du vill ha IBIS, köp inte en kamera som inte har IBIS. Om du inte väntar innan du köper accepterar du medvetet det värsta erbjudandet för dig själv. Det kommer alltid att finnas en revision, det kommer alltid att finnas stödjande produkter, det kommer alltid att finnas en avancerad modell eller en lägre modell, eller försäljning, kontantrabatter, buntar, du heter det.

Relaterade Artiklar

Back to top button