PÄstÄtt lÀckage av Pixel 4-foton

PÄstÄtt lÀckage av Pixel 4-foton

Det har förekommit mÄnga lÀckor, rykten och till och med nÄgra bilder av Google Pixel 4, men vi kan nu se vÄr tydligaste titt Ànnu pÄ Googles nÀsta flaggskepp Android-smartphone.

Mishaal Rahman, chefredaktör för XDA-Developers, twittrade ut nĂ„gra bilder av vad som kunde vara Google Pixel 4, som upptĂ€cktes pĂ„ Telegram-meddelandetjĂ€nsten. “Ingen aning om den verkliga kĂ€llan eller om de Ă€r legitima”, sa Rahman och lade till i en annan tweet att “bilderna publicerades i en (mycket) liten kanal och publicerades ocksĂ„ i en privat grupp. pĂ„ den privata gruppen förnekar all kĂ€nnedom om kĂ€llan, medan Ă€garen av den lilla kanalen Ă€nnu inte har Ă„tervĂ€nt till mig. “

Dessa bilder av en pÄstÄdd Google Pixel 4 började bara flyta runt pÄ Telegram. Ingen aning om den verkliga kÀllan eller om de Àr legitima. pic.twitter.com/ooPKkDudZA

– Mishaal Rahman (@MishaalRahman) 27 augusti 2019

Enheten som publiceras verkar stÀmma överens med vad vi vet frÄn lÀckage hittills. Det finns en tvÄ- eller tre-kamerainstÀllning i en fyrkantig modul lÀngst upp till vÀnster pÄ enhetens baksida, och det verkar köra operativsystemet (efterrÀtt) Android 10. Vi kan faststÀlla det baserat pÄ utseendet pÄ Google Assistant och gestfÀltet.

Det Àr inte klart om den hÀr enheten Àr en Pixel 4 eller en Pixel 4 XL. Telefonen pÄ bilden har inte ett hack som Pixel 3 XL ($ 388,99 pÄ Amazon) har, men det kan vara sÄ att bÄda enheterna kommer att ha en bredare toppram för att göra plats för Googles Soli-chip som kommer att upptÀcka handgester.

XDA-utvecklare föreslÄr att denna Pixel 4 kan vara en modell som Sprint anvÀnder för testning, eftersom telekomens namn kan ses lÀngst upp till vÀnster pÄ skÀrmen. Det gör det ocksÄ troligt att dessa bilder var avsedda att bara anvÀndas internt, eftersom alla anstÀllda i Sprint förmodligen skulle göra nÄgot försök att dölja företagsnamnet.

Googles Pixel 4-enheter förvÀntas starta i början av oktober.