Påskägg upptäcktes i Hearthstones Halloween-trailer

En örnögd Redditor har upptäckt vad som verkar vara en handfull tunga referenser till vissa tidigare överdrivna kort i en video som främjar Hearthstones Halloween-evenemang.

Titta noga på videon som är inbäddad nedan vid cirka 10 sekunders märke, och du kommer att märka en handfull gravstenar som bär namnen på berömda slagkortskort från förr.

Var och en av dessa kort blev så kraftfull vid ett tillfälle i Hearthstones historia att Blizzard kände sig tvungen att radikalt ändra dem för att minska deras styrka.

På bilden nedan kan du se gravstenreferenser till Starving Buzzard, Force of Nature och Warsong Commander. Titta lite närmare och du kan läsa ordet Murloc på den högra gravstenen, som antagligen refererar till den senaste balanseringen av Murloc Warleader.


Hearthstones Hallow’s End-evenemang löper fram till den 6 november och introducerar ett tillfälligt dubbelklassigt arenaläge för spelet, tillsammans med en speciell Headless Horseman Tavern Brawl som ska distribueras runt 13:00 PDT idag. Det är 21:00 för er i Storbritannien och 22:00 för européer.

Relaterade Artiklar

Back to top button