Pandora lanserar röstläge till alla iOS-, Android-användare

UPPDATERING (7/23): Pandora lanserade idag Voice Mode-funktionen som den debuterade i beta i januari till alla mobilappsanvändare på iOS och Android. Funktionen är tillgänglig över alla servicenivåer.

För att aktivera röstläge, tryck på mikrofonikonen i sökfältet längst upp till höger i appen och följ sedan uppmaningen för att ge Pandora behörighet att komma åt din mikrofon. När du aktiverat det, säg bara väckningsfrasen “Hey Pandora” följt av en begäran.

“Nu kan alla användare styra Pandora-appen, njuta av ny musik och podcast-upptäckt och anpassa sin personliga ljudunderhållningsupplevelse handsfree med bara röstljudet på ett helt naturligt och konversationssätt – som att prata med en vän som vet din smak inifrån och ut, “skrev Pandora i ett blogginlägg.

Originalhistoria (1/15):
Gå åt sidan, Siri och Alexa. Musikströmningstjänsten Pandora introducerade just sin egen smarta assistent.

Pandoras nya röstlägesfunktion rullar ut i beta för att välja iOS- och Android-användare från och med idag och låter dig söka efter och spela musik, styra volymen, byta station, hoppa över eller pausa spår och få personliga rekommendationer baserat på dina preferenser – allt med bara din röst.

Säg bara “Hej Pandora” följt av en begäran som “spela något för mitt träningspass” eller “spela musik för att koppla av.” Du kan också begära en specifik artist, låt, station, spellista eller podcast.

Den smarta assistenten kan hantera andra öppna förfrågningar som “spela något annorlunda”, “spela något jag gillar” eller “spela mer av detta” och frågor som “vilken låt är det här?” När du hör en låt du gillar kan du be assistenten lägga till den i en av dina spellistor eller säga “Jag gillar det här” för att tummen upp.

“Röstläge låter lyssnare sömlöst njuta av hela utbudet av deras Pandora-upplevelse handsfree oavsett om de kör, lagar mat, tränar eller underhåller vänner”, skrev Pandora i ett pressmeddelande.

Pandora planerar att lansera detta för alla mobilanvändare inom en snar framtid.

“Miljontals av våra lyssnare älskar redan upplevelsen vi har skapat på smarta högtalare och andra röstaktiverade anslutna enheter”, säger Pandoras Chief Product Officer Chris Phillips i ett uttalande. “Med röstläge introducerar vi ett ännu mer naturligt och konversationssätt för lyssnare att upptäcka ny musik och förbättra deras upplevelse direkt i Pandora-mobilappen, som att få rekommendationer från en vän som verkligen känner dig.”

Rival streamingtjänst Spotify lade förra året till en röstsökningsfunktion för Premium-användare på mobila enheter. För att prova det, tryck länge på knappen Sök i appen och säg något som “spela Drakes senaste utgåva”, “spela min Daily Mix” eller “rekommendera mig något.” Spotify arbetar också nu med Cortana på Xbox One, så att du kan spela, hoppa över och pausa låtar med din röst utan att någonsin lämna ditt spel.

Relaterade Artiklar

Back to top button