Pandora lanserar röstlÀge till alla iOS-, Android-anvÀndare

Pandora lanserar röstlÀge till alla iOS-, Android-anvÀndare

UPPDATERING (7/23): Pandora lanserade idag Voice Mode-funktionen som den debuterade i beta i januari till alla mobilappsanvÀndare pÄ iOS och Android. Funktionen Àr tillgÀnglig över alla servicenivÄer.

För att aktivera röstlĂ€ge, tryck pĂ„ mikrofonikonen i sökfĂ€ltet lĂ€ngst upp till höger i appen och följ sedan uppmaningen för att ge Pandora behörighet att komma Ă„t din mikrofon. NĂ€r du aktiverat det, sĂ€g bara vĂ€ckningsfrasen “Hey Pandora” följt av en begĂ€ran.

“Nu kan alla anvĂ€ndare styra Pandora-appen, njuta av ny musik och podcast-upptĂ€ckt och anpassa sin personliga ljudunderhĂ„llningsupplevelse handsfree med bara röstljudet pĂ„ ett helt naturligt och konversationssĂ€tt – som att prata med en vĂ€n som vet din smak inifrĂ„n och ut, “skrev Pandora i ett blogginlĂ€gg.

Originalhistoria (1/15):
GÄ Ät sidan, Siri och Alexa. MusikströmningstjÀnsten Pandora introducerade just sin egen smarta assistent.

Pandoras nya röstlĂ€gesfunktion rullar ut i beta för att vĂ€lja iOS- och Android-anvĂ€ndare frĂ„n och med idag och lĂ„ter dig söka efter och spela musik, styra volymen, byta station, hoppa över eller pausa spĂ„r och fĂ„ personliga rekommendationer baserat pĂ„ dina preferenser – allt med bara din röst.

SĂ€g bara “Hej Pandora” följt av en begĂ€ran som “spela nĂ„got för mitt trĂ€ningspass” eller “spela musik för att koppla av.” Du kan ocksĂ„ begĂ€ra en specifik artist, lĂ„t, station, spellista eller podcast.

Den smarta assistenten kan hantera andra öppna förfrĂ„gningar som “spela nĂ„got annorlunda”, “spela nĂ„got jag gillar” eller “spela mer av detta” och frĂ„gor som “vilken lĂ„t Ă€r det hĂ€r?” NĂ€r du hör en lĂ„t du gillar kan du be assistenten lĂ€gga till den i en av dina spellistor eller sĂ€ga “Jag gillar det hĂ€r” för att tummen upp.

“RöstlĂ€ge lĂ„ter lyssnare sömlöst njuta av hela utbudet av deras Pandora-upplevelse handsfree oavsett om de kör, lagar mat, trĂ€nar eller underhĂ„ller vĂ€nner”, skrev Pandora i ett pressmeddelande.

Pandora planerar att lansera detta för alla mobilanvÀndare inom en snar framtid.

“Miljontals av vĂ„ra lyssnare Ă€lskar redan upplevelsen vi har skapat pĂ„ smarta högtalare och andra röstaktiverade anslutna enheter”, sĂ€ger Pandoras Chief Product Officer Chris Phillips i ett uttalande. “Med röstlĂ€ge introducerar vi ett Ă€nnu mer naturligt och konversationssĂ€tt för lyssnare att upptĂ€cka ny musik och förbĂ€ttra deras upplevelse direkt i Pandora-mobilappen, som att fĂ„ rekommendationer frĂ„n en vĂ€n som verkligen kĂ€nner dig.”

Rival streamingtjĂ€nst Spotify lade förra Ă„ret till en röstsökningsfunktion för Premium-anvĂ€ndare pĂ„ mobila enheter. För att prova det, tryck lĂ€nge pĂ„ knappen Sök i appen och sĂ€g nĂ„got som “spela Drakes senaste utgĂ„va”, “spela min Daily Mix” eller “rekommendera mig nĂ„got.” Spotify arbetar ocksĂ„ nu med Cortana pĂ„ Xbox One, sĂ„ att du kan spela, hoppa över och pausa lĂ„tar med din röst utan att nĂ„gonsin lĂ€mna ditt spel.