Panasonic avslöjar trÄdlösa öronsnÀckor under 200 $ brusreducerande

Panasonic avslöjar trÄdlösa öronsnÀckor under 200 $ brusreducerande

LAS VEGAS — Panasonics CES-drag inkluderar ny ljudteknik, inklusive tre nya trĂ„dlösa öronproppar och en högtalare avsedd för spel.

CES 2020 Bug Art

De första tvĂ„ trĂ„dlösa öronsnĂ€ckorna – RZ-S500W och RZ-S300W – stöder Bluetooth 5.0 och Amazons Alexa röstassistent. De ska springa i fem timmar, men med laddningsfodralet, som ansluts till ett uttag via USB-C, kan du förlĂ€nga det till 20 timmar.

RZ-S500W lÀgger till aktiv brusreducering, sÄ att de ger dig tillbaka $ 180 till S300W: s $ 120; bÄda anlÀnder i juni.

Panasonic True Wireless

)

De andra trÄdlösa öronsnÀckorna, EAH-AZ70W, kommer att sÀljas genom Panasonics varumÀrke Technics och anlÀnder i juni. De Àr dyrare till $ 280, men öronsnÀckorna lovar att erbjuda ljud av högre kvalitet och aktiv brusreducering. De stöder ocksÄ Bluetooth 5.0, anvÀnder USB-C-porten i laddningsfodralet och har liknande batteritid.

Teknik EAH-AZ70W

Vi har inte haft en chans att testa dem Ànnu, men nÀr det gÀller estetik ser alla tre hörlurarna ut som ett premiumpar trÄdlösa hörlurar. De har ocksÄ gjorts för att vara stÀnksÀkra.

Panasonic SC-HTB01 spelhögtalare

Den tredje produkten Àr en högtalare avsedd för spel. Panasonic utvecklade SC-HTB01 med hjÀlp av Square Enix, som gör Final Fantasy-spelserien. Den levereras med tre lÀgen: ett för rollspel, ett för förstapersonsskjutare och ett tredje för röst.

Högtalare Panasonic-spel

“RPG-lĂ€get, perfekt för rollspel, gör det möjligt för anvĂ€ndare att njuta av en kĂ€nsla av realism och intensitet som om de befinner sig i spelvĂ€rlden”, sĂ€ger Panasonic i ett pressmeddelande. “FPS-lĂ€get ger exakt ljudplats och lĂ„ter anvĂ€ndare höra subtila ljud som fotspĂ„r, vilket gör det optimalt för FPS och tredjepersonsskytt (TPS). RöstlĂ€get förbĂ€ttrar mĂ€nskliga röster och bidrar ytterligare till den uppslukande upplevelsen.”

Square Enix rekommenderar officiellt högtalarna nÀr de spelar Final Fantasy XIV. Den stöder Dolby Atmos-ljud, HDMI-ingÄng / -utgÄng och Bluetooth-anslutningar. PrissÀttning pÄ SC-HTB01 tillkÀnnagavs inte.