Paladin däck – Hearthstone

Paladin-däck tenderar vanligtvis att gynna medelstora eller kontrollera arketyper, eftersom de är så väl betjänade av klassens hjältekraft som kallar en extra stridskraft på brädet. Detta breddar inte bara brädans närvaro medan du sparar kort, det kan också vara den avgörande faktorn i spel som bär på lite för länge för allas komfort.

Med detta sagt har det tidigare skett aggressiva mottagningar av Paladin-däck, även om dessa tenderar att blekna in och ur mode när metaspelet avtar och flödar, och möjligheter att kapitalisera genom att använda den här typen av spelstil presenterar sig. Det är delvis av den anledningen att vi trodde att det skulle vara användbart att skapa ett enda nav för allt vårt Paladin-däckguideinnehåll, så att du kan se vad som är varmt för den här hjälten när som helst!

Som ett resultat kan du förvänta dig att detta nav kommer att genomgå en hel del förändringar under de kommande veckorna och månaderna. För tillfället hoppas vi dock att den här sidan kommer att ge en användbar ögonblicksbild av hur metan ser ut för hjälten och hjälper dig att välja det bästa verktyget för din nuvarande stigstigning. Det bör också utsätta dig för fler alternativ för Paladin, och så hjälpa dig att få ännu mer ut av spelet!

Topp standard Paladin däck

Standardformatet är där de flesta spelare gör sin stege-klättring, och vi tror att det här är de bästa Paladin-däcken du ska använda när det gäller att nå den nästa svårfångade rankningen.

Aggro Pirate Paladin

Vi tror att Aggro Paladin kommer att bli en ganska stor sak i Gadgetzan-metaspelet, och det är införandet av en mängd små Pirate-hantlangare som har tagit detta däck till nästa nivå.

Buff Paladin

Gadgetzan introducerade några otroliga nya buff-kort för Paladin, och denna kortlek pressar varje sista droppe värde ur var och en. Det återstår att se hur konkurrenskraftigt det kommer att visa sig på lång sikt, men just nu är det otroligt kul.

Dragon Paladin

Namnet ger bort det här, och Dragon Paladin handlar om att använda dessa fjälliga varelser för att släppa lös ett obevekligt snöbollshot mot vilken klass du råkar möta. Håll bara ett öga på dessa drakens synergier och planera en sväng eller två framåt om du möjligen kan.

Murloc Paladin

Anyfin kan hända är kortet som får magin att hända här, även om det här däcket är tillräckligt solidt för att du faktiskt kan komma över mållinjen långt innan den otaliga samling murlocks gör sitt utseende. Det är inte det starkaste Paladin-däcket just nu, men ändå en ganska konkurrenskraftig – och faktiskt väldigt rolig – att spela.

N’Zoth Control Paladin

Om du gillar att dina tändstickor bär långsamt men stadigt tror vi att N’Zoth Control Paladin förmodligen är det som passar dig. Denna arketyp får dig att ställa in ett stadigt flöde av klibbiga Deathrattle-hantlangare på brädet, där de kommer att göra ett gediget arbete innan de kallas tillbaka till striden så snart N’Zoth, Corruptor gör sin eländiga närvaro känd.

Gamla metadäck

Även om följande däck inte kommer att vara lika konkurrenskraftiga i den nuvarande metan som de som anges ovan, kanske du fortfarande vill experimentera med dessa alternativa Paladin-alternativ.

Aggro Paladin

Ett bra alternativ för att rensa ut en Daily Quest snyggt och snabbt, men Aggro Paladin saknar ändå den bit som andra “face” -däck kan erbjuda i Standard. Du kommer ofta se Aggro Paladin blekna in och ur mode, och vi kommer att justera dess positionering över tiden.

Hemlig Paladin

En gång ansedd som den absoluta plågen i Hearthstone-metagame, fick Secret Paladin tillbaka lite av sin popularitet runt Karazhan-släppet innan den bleknade tillbaka i skuggorna. Vi skulle inte alls bli förvånade över att se den här grödan tillbaka i metan någon gång – det är potentiellt förödande för någon att hamna emot.

Mer populära Hearthstone-guider:

De bästa Wild Paladin-däcken

Wild är en helt annan typ av odjur i Hearthstone, och du behöver en tjock samling kort för att verkligen få Paladin att lysa i det här formatet. Om det låter som du är det dock de här listorna vi rekommenderar framför allt andra!

Aggro Paladin

Se vår beskrivning av standardversionen för en översikt över hur denna däcksarketyp fungerar.

Murloc Paladin

Se vår beskrivning av standardversionen för en översikt över hur denna däcksarketyp fungerar.

Hemlig Paladin

Se vår beskrivning av standardversionen för en översikt över hur denna däcksarketyp fungerar.

Budget och gratis Paladin-däck

Det kan vara tufft att komma igång som en ny Hearthstone-spelare idag, varför vi har sammanställt en one-stop guide till de bästa startdäck som inte kostar ett öre att spela. Vi kommer att försöka lägga till fler budgetalternativ i det här avsnittet med tiden.

Relaterade Artiklar

Back to top button