Pablo Escobars bror lanserar en hopfÀllbar smartphone

Pablo Escobars bror lanserar en hopfÀllbar smartphone

Samsung var det första företaget som erbjöd konsumenterna en hopfÀllbar smarttelefon, men den var vÀldigt dyr och orovÀckande ömtÄlig. Roberto Escobar, bror till den avlidna colombianska lÀkemedelsherren Pablo Escobar, erbjuder emellertid sitt eget tag pÄ den hopfÀllbara telefonen för bara 349 dollar.

Som Digital Trends rapporterar kallas telefonen Escobar Phone 1. Den anvÀnder en 7,8-tums flexibel AMOLED 1 920-för-1 444-skÀrm som drivs av en 2,8 GHz oktakÀrnig Snapdragon 8-serie chip komplett med Adreno 640 GPU och kör Android 9.0 . TvÄ modeller kommer att erbjudas, med den billigare $ 349-versionen med 6 GB minne och 128 GB lagringsutrymme. För 499 $ ökar det till 8 GB respektive 512 GB.

PĂ„ tal med digitala trender kommenterade Escobar: “Jag har sagt till mĂ„nga mĂ€nniskor att jag skulle slĂ„ Apple och jag kommer att göra det. Jag skĂ€r nĂ€tverk och Ă„terförsĂ€ljare för att sĂ€lja telefoner som kan fĂ€llas till kunder för endast 349 dollar, telefoner som i butiker kostar tusentals dollar av Samsung och andra. Detta Ă€r mitt mĂ„l, att slĂ„ Apple, och genom att göra det sjĂ€lv som jag alltid har gjort. “

Det enda sÀttet att köpa Escobar Fold 1 Àr direkt frÄn Escobar Inc. webbplats, men varnas det Àr lÄngt ifrÄn sÀkert för arbete. Varje köp ger dig en hopfÀllbar telefon, ett gratis omslag och gratis frakt var som helst i vÀrlden. Priset $ 349 Àr lika förvÄnande som sjÀlva telefonen, och vi har ingen aning om hur hÄllbar den hÀr handenheten kommer att vara.

Enligt Escobar Ă€r hĂ„llbarhet inget att oroa sig för, “Min telefon kan inte gĂ„ sönder, för jag behövde inte göra en glasskĂ€rm som Samsung … VĂ„r skĂ€rm Ă€r gjord av en speciell typ av plast, och vi har fortfarande den bĂ€sta upplösningen . VĂ„r speciella plast Ă€r mycket svĂ„r att bryta. ” Tydligen innehĂ„ller Fold 1 “speciell sĂ€kerhet” som gör den sĂ€ker mot bĂ„de regeringar och hackare. Det kompletta locket har till och med ett tunt lager metall för att blockera RFID.

En mycket sĂ€ker, hopfĂ€llbar smartphone för 349 $ som du fĂ„tt av en narkotikabröders bror … Kommer du att bestĂ€lla en?