Pablo Escobars bror lanserar en hopfällbar smartphone

Samsung var det första företaget som erbjöd konsumenterna en hopfällbar smarttelefon, men den var väldigt dyr och oroväckande ömtålig. Roberto Escobar, bror till den avlidna colombianska läkemedelsherren Pablo Escobar, erbjuder emellertid sitt eget tag på den hopfällbara telefonen för bara 349 dollar.

Som Digital Trends rapporterar kallas telefonen Escobar Phone 1. Den använder en 7,8-tums flexibel AMOLED 1 920-för-1 444-skärm som drivs av en 2,8 GHz oktakärnig Snapdragon 8-serie chip komplett med Adreno 640 GPU och kör Android 9.0 . Två modeller kommer att erbjudas, med den billigare $ 349-versionen med 6 GB minne och 128 GB lagringsutrymme. För 499 $ ökar det till 8 GB respektive 512 GB.

På tal med digitala trender kommenterade Escobar: “Jag har sagt till många människor att jag skulle slå Apple och jag kommer att göra det. Jag skär nätverk och återförsäljare för att sälja telefoner som kan fällas till kunder för endast 349 dollar, telefoner som i butiker kostar tusentals dollar av Samsung och andra. Detta är mitt mål, att slå Apple, och genom att göra det själv som jag alltid har gjort. “

Det enda sättet att köpa Escobar Fold 1 är direkt från Escobar Inc. webbplats, men varnas det är långt ifrån säkert för arbete. Varje köp ger dig en hopfällbar telefon, ett gratis omslag och gratis frakt var som helst i världen. Priset $ 349 är lika förvånande som själva telefonen, och vi har ingen aning om hur hållbar den här handenheten kommer att vara.

Enligt Escobar är hållbarhet inget att oroa sig för, “Min telefon kan inte gå sönder, för jag behövde inte göra en glasskärm som Samsung … Vår skärm är gjord av en speciell typ av plast, och vi har fortfarande den bästa upplösningen . Vår speciella plast är mycket svår att bryta. ” Tydligen innehåller Fold 1 “speciell säkerhet” som gör den säker mot både regeringar och hackare. Det kompletta locket har till och med ett tunt lager metall för att blockera RFID.

En mycket säker, hopfällbar smartphone för 349 $ som du fått av en narkotikabröders bror … Kommer du att beställa en?

Relaterade Artiklar

Back to top button