På lärardagen tillkännager Microsoft Teams nya funktioner för virtuellt klassrum

Microsoft Team, Team för utbildning, Microsoft Team nya funktioner, Microsoft Team Education Platform, Microsoft Team Teachers Day-funktioner, Microsoft Team hur man använder

Microsoft Teams utmärker sig med distinkta funktioner och förhindrar att det bara blir en annan app för videokonferenser med ‘Teams for Education’. Med Covid-19-pandemin som praktiskt taget stoppar skol- och högskolelivet erbjuder Microsoft Teams lösningar för att säkerställa att inlärningen inte slutar, eftersom det inte finns någon garanti för att situationen förbättras i den omedelbara framtiden.

På lärarens dag hjälper Microsoft lärare övergången till bättre virtuellt lärande än att bara försöka förklara saker på video eller bara skicka PowerPoint-presentationer via e-post. Här är en lista över nya funktioner som är inställda på att introduceras (i slutet av året) och kan hjälpa lärare att interagera bättre med eleverna och öka engagemanget under de virtuella lektionerna.

Fler deltagare

Nu kan du ha upp till 49 deltagare på en enda skärm samtidigt. Detta görs med ett rutnät med sju rader och sju kolumner som visar alla elever. Förhandsgranskningen av det nya gränssnittet kommer att finnas tillgänglig senare denna månad följt av världsomspännande tillgänglighet senare i år.

Verktyg för gruppprojekt

Om du försöker dela upp team för ett visst projekt eller ett uppdrag under skolan / högskolan och vill hålla koll på vad de gör, kommer du helt enkelt att kunna göra det med virtuella breakout-sessioner. Under dessa sessioner kommer du att kunna kommunicera med varje grupp separat.

Mer engagemang från studenter

Handhöjningsfunktionen i en videokonferens är en gammal men ändå en nödvändig. Lärare kommer också att kunna se en sammanställning av närvarorapporter och klassinsikter. Detta hjälper dig att spåra inlämningsfrekvensen, aktivitetsvärden och betyg.

Mer säkerhet, mer kontroll

Möteslobbyn hjälper lärare att hindra elever från att börja lektionen innan de övervakas. De kommer att kunna välja de studenter de tillåter att gå med i en viss klass och också tilldela presentatörer i ett möte för att hålla dem engagerade och inte bara sitta och använda sin smartphone.

LÄS OCH | Så här kommer du igång med Microsoft Teams

Skapa en inlärningsmiljö

De flesta studenter har inte ett särskilt rum för studier. Eleverna går med i klassen från sina sovrum, vardagsrum eller gemensamma utrymmen. Nu har de möjlighet att välja en annan bakgrund än den befintliga eller en anpassad tillsammans med bakgrundssuddighet. Detta förhindrar att en klass leds vilse på grund av störningar i bakgrunden.

Fler partners

För att lägga till mer dynamik till verktygen som används i en viss uppgift har Microsoft integrerat appar som Kahoot, Prezi, GO1, Nearpod, Piazza, Gaggle, Moodle, Canvas och andra för att förbättra kreativitet och effektivitet. Microsoft lovar att de kommer att försöka integrera fler integrationer i appen för att hjälpa eleverna att lära sig bättre.

Express Tech är nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@expresstechie) och håll dig uppdaterad med de senaste tekniska nyheterna.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button