Outlook för iOS blir inte stör, delad vy på iPad

Microsoft Ignite startar nästa vecka, men du behöver inte vänta till dess för några Outlook-relaterade nyheter.

Outlook får flera nya funktioner och förbättringar på Apples iPhone och iPad. Båda plattformarna är populära bland Microsofts användare och kan alltid använda förbättringar, varav den senaste Microsoft säger kommer att komma under de kommande veckorna.

Låt oss börja med iPhone. Outlook på iOS aktiverar Stör ej. Oavsett om du vill stänga av aviseringar under en dag eller en hel helg, låter Outlook dig välja ett anpassat schema för att ta emot dem. Microsoft säger också att färgning kommer att expandera till Office Lens i Outlook-appen för att kommentera bilder. Discover fungerar under tiden som ett flöde av mappar och dokument som snabbt kan visas eller redigeras.

LinkedIn har också en djupare integration efter den här uppdateringen. Outlook- och LinkedIn-konton kan länkas för att identifiera potentiella anslutningar.

Outlook Split View på iPad

Ägare av iPad får äntligen stöd för Split View. Outlooks inkorg och kalender kan delas in i sina egna fönster för bättre multitasking. IPadOS-versionen av Outlook introducerar också dra-och-släpp-stöd. Text och länkar kan överföras från en webbläsare och till ett e-postutkast med antingen ditt finger eller en penna.

Dessutom bekräftade Microsoft att det lanserar stöd för Apple Watch. WatchOS visar Outlook-komplikationer för att visa olästa e-postmeddelanden och mötesinformation förutom en fristående app med fullständig information. Meddelanden visas också på din handled när de visas.

Outlooks nya funktioner kommer på iOS och iPadOS under de kommande veckorna, och Apple Watch-appen borde vara tillgänglig idag.

Relaterade Artiklar

Back to top button