√Ėron p√• med Microsoft Surface Earbuds

√Ėron p√• med Microsoft Surface Earbuds

Microsofts höstytans händelse 2018 avtäckte Surface-hörlurarna, och i år utvidgade företaget sina ljuderbjudanden med Surface Earbuds. Vi stod till hands för att lyssna på dem.

Dessa trådlösa öronsnäckor kommer att säljas senare denna månad och för en inte obetydlig $ 249 Рprecis som med hörlurarna, är öronsnäckorna prissatta till högsta nivå. Men medan Surface-hörlurarna imponerade med deras justerbara brusreducering, men hörlurarna inkluderar inte aktiv brusreducering.

Det som skiljer dem ut är deras unika, stora cirkulära form, tillgänglig i vitt eller grått; beröringsytor för kontroll av volym och spårning fram och tillbaka; och integration med Microsoft PowerPoint för direkt tal-till-text under presentationer. Knopparna har också 8 timmars batteritid per laddning, och laddningsväskan kan ladda dem helt tre gånger utan att behöva anslutas.

De cirkulära öronpropparna mäter nästan en tum i diameter (0,98 tum eller 25 mm) och är 3/4 tum djupa. Jag misstänker att precis som Apple och dess AirPods gillar Microsoft tanken att Surface Earbuds är omisskännliga. Vissa kanske anser att de är för stora, men det ger dem mer yta för gestkontroll. De är ganska distinkta, även bland dagens stora urval av äkta trådlösa öronproppar. Som med de bästa i kategorin använder de Bluetooth 5.0 med SBC- och aptX-codec.

Annons

In-Ear-passform

Samma team som designade Xbox Adaptive Controller står bakom designen av öronsnäckorna, med massor av ergonomisk vetenskap för att säkerhetskopiera den. Knopparna är utformade för att bära hela dagen och för att inte skapa tryckvärk under den perioden. Som ett resultat kändes de något lösa i mina öron; det är vettigt att om du vill att de ska vara bekväma under många timmar, vill du inte att de ska trycka hårt. Som sagt, de erbjuder inte mycket passivt brusreducering; Microsoft hävdar att det är avsiktligt, eftersom de är avsedda för användning på arbetsplatsen, och du vill kunna höra kollegor i viss utsträckning.

Satsen levereras med tre ovanligt formade, avtagbara öronspetsar, i små, medelstora och stora storlekar. På bilden ovan visar vänster hörsnäckan utan att spetsen är fäst. Som en som har problem med att montera de flesta öronproppar hade jag svårt att få dem att monteras i mitt vänstra öra.

Ljudkvalitet

Eftersom öronsnäckorna saknar aktiv brusreducering var det svårt att bedöma ljudkvaliteten i det bullriga pressområdet vid Surface-evenemanget. Rock lät bra, med anständig bas. Deutsche Grammophon-inspelningen av Wienfilharmonins inspelning av Beethovens välkända symfoni nr 5 i C under stafettpinnen av Carlos Klieber lät skarp och väldefinierad.

13,6 mm-drivrutinerna är generösa jämfört med de redan utmärkta Anker SoundCore Liberty Air-öronsnäckorna, som låter ganska bra för mig med sina 6 mm-drivrutiner. Naturligtvis saknar Surface-öronsnäckorna Sony WF-1000XM3 äkta trådlösa öronsnäckor egenutvecklade ljudförklarande DSEE HX-teknik eller brusreducering, som båda kombineras för ett anmärkningsvärt klart, detaljerat ljud. Dessa enheter med samma pris har samma laddning 24 timmar utan att ansluta.

Kontrollera gester

Den ganska stora ytan gör kontrollen enklare än mycket små öronsnäckor. Du kan vrida volymen uppåt eller nedåt genom att skjuta ett finger uppåt eller nedåt på någon av öronsnäckans yttre yta. Att svepa från sida till sida tar dig till nästa eller föregående spår. Ett dubbeltryck pausar och spelar musik eller svarar på ett samtal när telefonen ringer. En lång tryckning öppnar din telefon (eller datorer, om du har anslutit till det) virtuell assistent, oavsett om det är Cortana, Google Assistant eller Siri. För de (som jag) som använder Spotify, börjar en trippelknapp att spela din musik där du slutade.

Kontorsintegration

Vid dagens evenemang visade Microsofts Surface-chef, Panos Panay, hur du kan använda öronsnäckorna för att generera levande text-till-text-bildtexter i en PowerPoint-presentation, och det fungerade bra i mina prövningar av öronsnäckorna. Den funktionen kan även använda Azure-molntjänster för att översätta när du pratar till ett urval av 60 olika språk. Du kan också svepa på öronsnäckorna för att flytta dina PowerPoint-bilder.

Andra Office-integrationer inkluderar att lyssna och svara på din Outlook-e-post och diktering i Word.

Laddningsfodral

Laddningsväskan är mindre än de underbara Sony WF-1000XM3 äkta trådlösa öronsnäckorna, men båda ger dig samma 24 timmars laddning. Surface-fodralet ansluts till USB-C, vilket är lite mer universellt än Apple AirPods Lightning-kontakt. Observera slutligen att du kan lämna tipsen när du laddar Рdet vore ett drag att behöva sätta in dem igen varje gång du sätter på dem!

Färgval

Förutom de Apple-vita öronsnäckorna är grått ett alternativ för dem som vill förbli lägre.

Vidare läsning

Hörlursrecensioner

Hörlurar Bästa val