Origin PC sÀtter en PS4, Xbox One, Switch, Gaming Rig i ett fall

Origin PC sÀtter en PS4, Xbox One, Switch, Gaming Rig i ett fall

Origin PC bestÀmde sig för att fira tio Är med att skapa spel-datorer och bÀrbara datorer genom att skapa ett system som samlar alla nuvarande genplattformar. Slutresultatet Àr ett fall som innehÄller en spelrigg, en PS4 Pro, Xbox One X och en Nintendo Switch. Det enda problemet Àr att du inte kan köpa det.

NÀr Origin PC först började sÀlja spel-datorer 2009 skapade den en anpassad spelriggen Big O som inkluderade en Xbox 360. 10-Ärsjubileumsuppdateringen av Big O innehÄller alla tre nuvarande generationens konsoler tillsammans med en högpresterande Windows-spel-PC .

Nyckeln till all denna hÄrdvara som fungerar i ett fall Àr vattenkylning (och ett mycket stort fodral). BÄde Xbox One X ($ 499,00 pÄ Amazon Canada) och PS4 Pro ($ 369,99 pÄ GameStop) har anpassad Cryogenic Hard Line-kylning och en 2 TB Seagate Barracuda SSD ansluten. Den stora mÀngden lagring per konsol beror pÄ att ingen av dem behöll sin optiska enhet i den hÀr byggnaden. För Switch installerade Origin en anpassad docka som den handhÄllna kan skjutas in i och försvinner helt i fodralet.

Spelriggen bestÄr av ett Intel Core i9-9900K som körs pÄ ett MSI MEG Z390 GODLIKE-moderkort och kompletteras med 64 GB Corsair Dominator Platinum RGB RAM och ett Nvidia Titan RTX-grafikkort. Lagring tillhandahÄlls av tvÄ 2TB Samsung 970 EVO NVMe-enheter och en 14TB Seagate Barracuda-hÄrddisk. Kraften hÀmtas frÄn ett 1000W EVGA SuperNOVA G3 PSU, det finns ett Elgato Game Capture 4K60 Pro-kort och operativsystemet Àr Windows 10. Precis som med konsolerna anvÀnde Origin Cryogenic Hard Line vÀtskekylningslösningen för PC-komponenterna.

Fodralet som rymmer allt detta kit Àr en anpassad Origin PC Genesis med RGB-belysning, och för att visa vad som finns i Origin anvÀndes en hÀrdad glasfas med HD UV-utskrift. Som du kan se pÄ bilden och videon ovan ser det ganska fantastiskt ut och det Àr verkligen synd att du inte kan köpa den hÀr instÀllningen. De skulle sÀlja nÄgra till och med till det höga pris som det skulle ge, jag slÄr vad.