Origin PC sätter en PS4, Xbox One, Switch, Gaming Rig i ett fall

Origin PC bestämde sig för att fira tio år med att skapa spel-datorer och bärbara datorer genom att skapa ett system som samlar alla nuvarande genplattformar. Slutresultatet är ett fall som innehåller en spelrigg, en PS4 Pro, Xbox One X och en Nintendo Switch. Det enda problemet är att du inte kan köpa det.

När Origin PC först började sälja spel-datorer 2009 skapade den en anpassad spelriggen Big O som inkluderade en Xbox 360. 10-årsjubileumsuppdateringen av Big O innehåller alla tre nuvarande generationens konsoler tillsammans med en högpresterande Windows-spel-PC .

Nyckeln till all denna hårdvara som fungerar i ett fall är vattenkylning (och ett mycket stort fodral). Både Xbox One X ($ 499,00 på Amazon Canada) och PS4 Pro ($ 369,99 på GameStop) har anpassad Cryogenic Hard Line-kylning och en 2 TB Seagate Barracuda SSD ansluten. Den stora mängden lagring per konsol beror på att ingen av dem behöll sin optiska enhet i den här byggnaden. För Switch installerade Origin en anpassad docka som den handhållna kan skjutas in i och försvinner helt i fodralet.

Spelriggen består av ett Intel Core i9-9900K som körs på ett MSI MEG Z390 GODLIKE-moderkort och kompletteras med 64 GB Corsair Dominator Platinum RGB RAM och ett Nvidia Titan RTX-grafikkort. Lagring tillhandahålls av två 2TB Samsung 970 EVO NVMe-enheter och en 14TB Seagate Barracuda-hårddisk. Kraften hämtas från ett 1000W EVGA SuperNOVA G3 PSU, det finns ett Elgato Game Capture 4K60 Pro-kort och operativsystemet är Windows 10. Precis som med konsolerna använde Origin Cryogenic Hard Line vätskekylningslösningen för PC-komponenterna.

Fodralet som rymmer allt detta kit är en anpassad Origin PC Genesis med RGB-belysning, och för att visa vad som finns i Origin användes en härdad glasfas med HD UV-utskrift. Som du kan se på bilden och videon ovan ser det ganska fantastiskt ut och det är verkligen synd att du inte kan köpa den här inställningen. De skulle sälja några till och med till det höga pris som det skulle ge, jag slår vad.

Relaterade Artiklar

Back to top button