Origin PC: s Big O (Yep) slÄr samman en spel-PC och konsol

Origin PC: s Big O (Yep) slÄr samman en spel-PC och konsol

LAS VEGAS — Nytt frĂ„n Origin och Corsair, “Big O” (ja, det Ă€r egentligen dess namn) Ă€r ett system som skiljer sig frĂ„n nĂ„got vi nĂ„gonsin har sett tidigare.

CES 2020 Bug Art

Genom att kombinera en spel-PC, konsol och ett valfritt fÄngstkort i en maskin, slÄr denna triforce av system samman tvÄ vÀrldar som kanske fram till idag inte ens vill ses i samma rum tillsammans, Àn mindre dela samma kylsystem.

The Big O Àr tvÄ spelmaskiner i en: antingen en Xbox One eller en PS4, uppdelad och ansluten till samma vÀtskekylsystem som en helt anpassad spel-PC. AnvÀndare har till och med möjlighet att lÀgga till en SSD i konsolen (för en extra kostnad, naturligtvis), vilket minskar laddningstiderna över hÄrddisken som traditionellt Àr installerad i dagens konsoler.

Corsair Big O PS4

Efter att ha kollat ​​in systemet sjĂ€lv Ă€r jag inte helt sĂ€ker pĂ„ vem det Ă€r för, sanningen ges. Origin sĂ€ger att efter att ha meddelat systemet i juli 2019 frĂ„gade glada fans upprepade gĂ„nger nĂ€r systemet skulle vara tillgĂ€ngligt. SĂ„ det finns Ă„tminstone nĂ„gra personer dĂ€r ute som ser fram emot detta Frankensteins monster av en maskin.

The Big O sÀljs idag frÄn $ 2 499; det gÄr upp dÀrifrÄn beroende pÄ din egen anpassade konfiguration, inklusive delarna inuti datorn, konsolen du vÀljer och om fÄngstkortet ingÄr eller inte.

För dem som vĂ€ntar pĂ„ detaljer om nĂ€sta generations konsoler var Microsofts Phil Spencer pĂ„ CES för att reta processorn som kommer att driva den nya Xbox, rapporterar IGN. Över pĂ„ Sony var allt vi fick den nya logotypen, som i grunden byter 4 mot 5 i den nuvarande PS4-logotypen.