Oppo Reno 4 Pro med 6,5-tums skärm, SD 720G CPU lanserades i Indien för Rs. 34.990, Oppo Watch-serien börjar vid Rs. 14 990: e vanligaste

Nära på lanseringen av Find X2-flaggskeppssmartphonen i Indien har Oppo nu lanserat Reno 4 Pro som erbjuder en nästan flaggskeppsupplevelse utan att kosta så mycket. Telefonen har prissatts till Rs. 34 990, vilket är för versionen med 8 gig minne och 128 GB lagringsutrymme.

Att lägga till karaktär på framsidan är en 6,5-tums E3 Super AMOLED-skärm. Oppo kallar det en 3D Borderless Sense Screen, en som har en krökning på 55,9 grader. Displayen har en 90 Hz uppdateringsfrekvens och 180 Hz beröringssamplingsfrekvens för mjukare animationer och sidövergångar. En annan höjdpunkt på skärmen är dess överensstämmelse med TÜV Rhineland Full Care Display Certification och Netflix HD Streaming Certification, vilket gör det säkert för ögonen.

Reno 4 Pro levereras med en Snapdragon 720G SoC kopplad till ett 8 GB RAM-minne och 128 GB lagringsutrymme, vilket senare inte kan utökas. Tillförsel av juice är ett 4000 mAh batteri som stöds av 65 W SuperVOOC 2.0 snabb laddning. Oppo sa att detta helt kan ladda telefonen från noll på bara 36 minuter med den kompatibla laddaren som ingår i själva paketet.

För optik levereras telefonen med fyrkamerainställning. Det består av en 48 MP Sony IMX586-sensor, en 8 MP ultra-vidvinkelobjektiv, en 2 MP djupsensor tillsammans med en annan 2 MP-kamera för makrobilder. En 32 MP-kamera som kikar bakom det främre stanshålet fungerar som selfieskytt.

Att vara den råa hårdvaran, sade Oppo att telefonen kan 960fps Smart Slow-Motion videoinspelning. Andra kameralägen som telefonen levereras med inkluderar AI Color Portrait Video, Monochrome Video och liknande. Det finns också porträttläge, liksom Ultra Night Selfie Mode, Ultra Dark Mode, Night Flare Selfie Mode och så vidare. Sedan finns det Ultra Steady Video 3.0. för att säkerställa stadiga skott varje gång.

Bland de andra funktionerna som telefonen kan skryta med inkluderar en fingeravtryckssensor på skärmen för användarautentisering. Med 161 g och 7,7 mm är den nya Reno 4 Pro också en av de lättaste och tunnaste. För färger kommer telefonen i attraktiva nyanser av Starry Night och Silky White som företaget hävdar utstrålar en känsla av fred och lugn.

Telefonen kommer att finnas tillgänglig i landet från och med den 5 augusti och kan beställas från nästan alla större detaljhandelskanaler som Flipkart, Amazon, Snapdeal och så vidare.

Oppo Smartwatch

Oppo tog också tillfället i akt att lansera sin bärbara enhet Oppo Watch som finns i två storlekar – 41 mm och 46 mm. Smartwatch levereras med en 3D-böjd AMOLED med hela klockan som ser ut som Apple Watch.

Den mindre versionen levereras med en 1,6-tums AMOLED-panel på 320 x 360 pixlar medan den större 1,91-tumsmodellen levereras med en AMOLED-skärm på 402 x 476 pixlar. Den bärbara produkten levereras med Snapdragon Wear 2500 SoC och kör Google Wear OS.

En unik egenskap hos smartwatchen är att Snapdragon Wear 2500 SoC tar hand om bärbarhetens Smart-läge tillsammans med dess andra funktioner, det ytterligare Apollo3-chipet som det kommer med handlar om sådana funktioner som pulsmätning i energisparläge och så vidare. Smartwatchen kommer under tiden med andra konditionsspårningsfunktioner som andningspåminnelser, standardträningsspårning och sådant.

Att driva Oppo Watch är ett 300 mAh och 430 mAh batteri på 41 mm respektive 46 mm versioner. Batterierna varar 24 timmar och 36 timmar i Smart Mode på de två versionerna medan båda stöder företaget VOOC Flash Charge tech också.

När det gäller priset kommer 41 mm-modellen för Rs. 14.999 medan 46 mm-modellen kostar Rs. 19 990: e vanligaste Försäljningen börjar den 10 augusti för båda versionerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button