Oppo ColorOS 11 tillkännagav: Nyckelfunktioner, lanseringstidslinje och mer

Oppo coloros 11, oppo coloros 11 utrullning, enheter med coloros 11, oppo android11-enheter, oppo android11-uppdatering, oppo coloros11-uppdatering

Google lanserade nyligen lanseringen av Android11 ​​tidigare denna månad. Några dagar efter det officiella tillkännagivandet lanserade Oppo också uppdateringen av ColorOS 11 för deras få få flaggskeppstelefoner. Med ColorOS 11 syftar Oppo till att ge användaren det bästa av båda orden. Denna lansering erbjuder en mycket traditionell version av Android OS som ännu närmare den rena Android-upplevelsen.

”ColorOS 11: s fokus på användargränssnitt är rotat i kundens önskan om en mer personlig och unik telefonupplevelse”, säger Lynn Ni, OPPO ColorOS Design Project Lead. ”ColorOS-teamet har följt användarens feedback för större användargränssnitt och erbjuder ett mer personligt användargränssnitt som omfattar ett brett utbud av funktioner. På så sätt ger vi användarna gott om utrymme för att visa sin kreativitet och utöva kontroll över sina telefoner. ”

Nyckelfunktioner

# Oppo ger sina användare möjlighet att anpassa telefonens prestanda med några förbättringar. Denna förbättring kombinerar OPPO: s egen lagringsreducerande motor med Quantum Animation som kan öka RAM-ulisering med 45 procent, vilket leder till en förbättrad svarsfrekvens med 32 procent och bildfrekvens med 17 procent.

#Oppo har fokuserat på anpassning med den nya uppdateringen. Användare kommer att kunna använda mörkt läge och anpassa Always-On-skärmen. Det finns alternativ för att anpassa teman, bakgrundsbilder, teckensnitt, ikoner också. Användare kan också skapa sin egen vita mix med en kombination av ljud från olika städer runt om i världen.

# Det finns en enda funktion i Indien i den nya uppdateringen, där telefonen automatiskt skickar meddelanden till ett valt antal kontakter när batteriprocenten understiger 15 procent. Detta meddelande innehåller den aktuella platsen för användaren.

# Den nya uppdateringen fokuserar också på multitasking. Användare kommer att kunna titta på videor och skicka textmeddelanden utan att växla mellan apparna. För att förlänga batteriets livslängd kan användare välja sex appar som de använder oftare som körs när telefonens batterinivå är låg.

# Mer integritets- och säkerhetsåtgärder har vidtagits eftersom användare kommer att kunna låsa appar med hjälp av lösenord, fingeravtrycksläsare eller ansiktsigenkänning. Användarna kommer också att ha kontroll över vilka appar som har tillgång till platsen och de data de tar.

Tidslinje för enheter som tar emot ColorOS 11

Från och med 14 september: Oppo Find X2, Find X2 Pro, Find X2 Pro Lambhorgini Edition

Från och med 30 september: Reno 3, Reno 3 Pro, Oppo F17 Pro

Från och med oktober: Reno4 Pro 5G

Från och med november: Reno4 5G

Från och med december: Reno4 4G, F11, F11 Pro, F11 Pro Marvel’s Avengers Edition, A9, A92, A72, A52

Från och med första kvartalet 2021: Reno10x Zoom, Reno2, Reno2 F, Reno2 Z, Reno3 Pro 5G, A91, F15

Från och med kvartal två 2021: Reno, Reno Z, A5 2020, A9 2020

Express Tech är nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@expresstechie) och håll dig uppdaterad med de senaste tekniska nyheterna

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button