OnePlus TV får ny uppdatering som möjliggör en mer holistisk underhållningsupplevelse

OnePlus TV får en ny OTA-uppdatering som tillverkarna hävdar kommer att ge en mer hälsosam och komplett underhållningsupplevelse för sina användare. Bland de nya funktionerna som uppdateringen medför är integration av appar som Spotify, JioSaavn, Voot, ShemarooMe, alt Bajaj och MX Player.

Den senaste uppdateringen möjliggör också Bluetooth-anslutning via hörlurar så att användarna lyssnar via sina favorit hörlurar. Då finns det också OnePlus Connect som gör det möjligt för OnePlus-smarttelefonanvändare att dela sin Hotspot med OnePlus-TV-apparater. På detta sätt kommer OnePlus Connect att kunna stödja högst fem enheter samtidigt.

Det finns också PQ-optimering som också har gjorts till en del av uppdateringen. I enkla termer kommer PQ-optimering att möjliggöra effektivisering av PC-lägesalternativ, stänga av MEMC i Dolby-läge förutom att lägga till förbättrad färgomvandling också. Sammantaget syftar detta till att förbättra den visuella upplevelsen med OnePlus TV.

Med Local Player som också råkar vara en del av uppdateringen kommer det att finnas både inbäddade och externa undertexter när du spelar lokala videor. På samma sätt kan OnePlus TV-användare också slå på eller stänga av sina TV-apparater med Prime Video-knappen på sina fjärrenheter.

Uppdateringen kommer förinstallerad för nya köpare av OnePlus TV 55 Q1 och OnePlus TV 55 Q1 Pro smarta TV-apparater medan nuvarande köpare kommer att få uppdateringen över luften.

Det har bara gått några månader att den kinesiska tillverkaren lanserade sina OnePlus TV 55 Q1 och OnePlus TV 55 Q1 Pro smarta TV-apparater i Indien. Med den nya uppdateringen bekräftade företaget sitt åtagande mot principen “Never Settle” som har varit drivkraften med deras smarttelefonstart sex år tillbaka.

Företaget sa att deras oändliga strävan efter spetskompetens också gäller för deras smarta TV-apparater, tillsammans med alla enheter som de kommer fram i framtiden som en del av deras ansträngningar för anslutna hem.

Relaterade Artiklar

Back to top button