OnePlus Nord N10 5G bekräftade att den snart skulle lanseras

OnePlus Nord är redo att leka ut i en 5G-variant som också är döpt OnePlus Nord N10 5G. Versionen har redan gjort lite buller sent och det senaste vi har om detta är att den kommer att lanseras någon gång snart. Faktum är att nyheterna om den förestående lanseringen kommer från företaget själv, som publicerade en bild på företagets officiella Instagram-sida med taggen #ComingSoon.

Inget specifikt lanseringsdatum har emellertid nämnts, men experter tror att det troligtvis kommer att hända först efter att OnePlus 8T lanserades den 13 oktober. Som sådan, förvänta dig att OnePlus Nord N10 5G blir officiell inom några veckors tid efter det.

Visa det här inlägget på Instagram

#Kommer snart

Ett inlägg som delas av OnePlus Nord (@ oneplus.nord) den 28 september 2020 klockan 06:00 PDT

Under tiden har vi också en uppfattning om hur telefonens interna byggnad kommer att bli. Till exempel kommer telefonen att ha Snapdragon 690 SoC med sitt inbyggda stöd för 5G-anslutning. Vidare kommer det att finnas 6 GB RAM tillsammans med 128 inbyggd lagring, men det kommer säkert att finnas flera varianter av telefonen riktad till olika prissegment.

Nord N10 5G kommer också att levereras med en 6,49-tums FHD + -skärm med en uppdateringsfrekvens på 90 Hz. Dessutom kommer en fyrkamerainställning att vara höjdpunkten på baksidan och sägs bestå av en 64 MP primär sensor, en 8 MP vidvinkelobjektiv tillsammans med ett par 2 MP-sensorer för djupmappning respektive makrofotografering.

För programvara förväntas telefonen komma med Android 10 direkt ur lådan men det borde inte vara förvånande om det så småningom kommer med Android 11. När det gäller priset kommer det sannolikt att vara runt Rs. 30000 mark. Mer information väntar. Fortsätt titta.

Relaterade Artiklar

Back to top button