OnePlus Music Festival: De sex som kommer att rocka Mumbai!

New Delhi | Uppdaterad: 8 november 2019 18:30:08

OnePlus, OnePlus Music Festival, OnePlus Music Festival-datum, OnePlus Music Festival i Mumbai, OnePlus Music Festival Artistlista, OnePlus Music Festival-lista över artister OnePlus har tagit fram en lista över de mest kända och exklusiva artisterna, både internationella och nationella. Festivalen gör det möjligt för fans att uppleva sin musik i Mumbai, vilket gör det till en mycket en gång i livet-evenemanget.

November har börjat och med det kommer den största musikfestivalen Indien någonsin har sett – OnePlus Music Festival. Denna konsert är inte bara speciell eftersom varumärket som “Never Settles” organiserar det – och OnePlus är känt för sina direkta evenemang för sitt samhälle. Nej, det som gör festivalen ännu mer speciell är den artistuppställning som den kommer med. OnePlus har tagit fram en lista över de mest kända och exklusiva artisterna, både internationella och nationella. Festivalen gör det möjligt för fans att uppleva sin musik i Mumbai, vilket gör det till en mycket en gång i livet-evenemanget. Och om du tror att vi kommer att gå lite överbord, ja, föreslår vi att du tittar på den galen lista över artister som kommer att vara där:

OnePlus, OnePlus Music Festival, OnePlus Music Festival-datum, OnePlus Music Festival i Mumbai, OnePlus Music Festival Artistlista, OnePlus Music Festival-lista över artister Katy Perry kommer att vara stjärnan på showen.

Katy Perry

Den person som har lärt oss alla hur man “bruset” och fått oss att tro att vi är ”fyrverkerier” är redo att få Indien att skaka ett ben på hennes siffror. Ja, det är ingen annan än popgudinnan själv, Katy Perry! Stjärnan har sålt över 45 miljoner justerade album, 135 miljoner låtar och har 35 miljarder strömmar. Med flest antal följare på Twitter var hon också den första personen som nådde 100 miljoner följare på webbplatsen. Detta kommer att vara andra gången som den Hollywood-baserade sångerskrivaren kommer att uppträda i Indien. Hon uppträdde först vid invigningsceremonin för 2012 Indian Premier League (IPL) i Chennai. ”Jag är så glad över att ha återvänt till Indien och är glad över att få rubriken för min första föreställning någonsin i Mumbai. Jag ser fram emot att se och sjunga med alla mina indiska KatyCats på OnePlus Music Festival, säger Katy Perry.

OnePlus, OnePlus Music Festival, OnePlus Music Festival-datum, OnePlus Music Festival i Mumbai, OnePlus Music Festival Artistlista, OnePlus Music Festival-lista över artister Dua Lipa är en annan internationell artist som uppträder på konserten.

Dua Lipa

Medan Katy Perry kanske är huvudtitlar på festivalen är det en lika underhållande stjärna att följa upp henne. Med sin debut i Indien, den brittiska musikaliska sensationen, är Dua Lipa redo att sätta scenen i brand på OnePlus Music Festival. Ja, inga lögner (ordlek avsedd)! Sångerskan som började sin karriär som modell, blev berömmelse med sin sång “Be the One” och har inte sett tillbaka sedan – hon vann en Grammy för bästa nya artisten 2019. “Jag är glad att komma tillbaka på scenen, Jag känner att det blir en så rolig natt ”sa hon. Vi kan inte komma överens mer!

OnePlus, OnePlus Music Festival, OnePlus Music Festival-datum, OnePlus Music Festival i Mumbai, OnePlus Music Festival Artistlista, OnePlus Music Festival-lista över artister Tillsammans med dessa två internationella stjärnor kommer ett antal indiska musiker, med den mångsidiga Amit Trivedi som en av dem.

Amit Trivedi

Tillsammans med dessa två internationella stjärnor kommer ett antal indiska musiker, med den mångsidiga Amit Trivedi som en av dem. Sångaren, låtskrivaren, musikkompositören har varit benägen mot musik sedan tonåren. Han hade till och med sitt eget band på college och uppträdde lokalt. Snabbt fram till idag har han sitt namn i ett antal högprofilerade filmkrediter inklusive Dev D, Udta Punjab, Kedarnath och andra. Det är fantastiskt att tänka att en person utan någon formell utbildning i musik alls har gjort det så stort i branschen.

OnePlus, OnePlus Music Festival, OnePlus Music Festival-datum, OnePlus Music Festival i Mumbai, OnePlus Music Festival Artistlista, OnePlus Music Festival-lista över artister Den 22-årige Ritviz från Pune har tränat i Hindustani klassisk musik, men för övrigt fick han sin del av uppmärksamhet från en helt annan genre – EDM och hiphop.

Ritviz

Amit Trivedi kanske inte har någon formell utbildning i musik men den här artisten har det. Den 22-årige Ritviz från Pune har tränat i Hindustani klassisk musik, men för övrigt fick han sin del av uppmärksamhet från en helt annan genre – EDM och hiphop. Mest känd för låtar som “Udd Gaye” Ritviz blev ett bosatt namn i den elektroniska dansmusikvärlden efter att han vann Bacardi House Party Session 2018. Med honom runt kommer den kommande OnePlus Music Festival definitivt inte att sakna dem festkänslor.

Som ledande den indiska brigaden vid festen kommer hindi-rockbandet från Delhi, The Local Train.

Lokaltåget

Som ledande den indiska brigaden vid festen kommer hindi-rockbandet från Delhi, The Local Train. Bandet träffades först 2008 och har sedan dess skapat en egen nisch i musikvärlden. Lokaltåget är mest känt för sin råa och ärliga musik som ofta är en blandning av hindi och urdu. Bandet har blandat de två språken med rock för att skapa riktigt exceptionella låtar som “Aaoge Tim Kabhi” och “Choo Loo.” Förvänta dig mer musikalisk och lyrisk magi från dessa människor i Mumbai.

Ett annat anmärkningsvärt band som kommer att vara på OnePlus Music Festival är Aswekeepsearching

Aswekeepsearching

Ett annat anmärkningsvärt band som kommer att vara på OnePlus Music Festival är Aswekeepsearching. Det gick in i musikindustrin 2015 med sitt debutalbum “Khwaab” och har levt upp till sitt namn sedan dess. Bandet tror på att använda sin musik som ett medium för att uttrycka sina känslor, berätta om sina upplevelser och förmedla sina känslor. Det har varit en regelbunden artist på NH7 Weekender, VH1 Supersonic och ett antal college festivaler. Du kan vara säker på en helt annan typ av musik från dem på festivalen.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button