OnePlus heter sin nya smart-TV ‘OnePlus TV’

Smartphone-tillverkaren OnePlus har meddelat att dess nya smart-TV kommer att kallas “OnePlus TV.”

I ett community-inlägg sa OnePlus att OnePlus-TV: n var “enkel men ändå till punkten – eftersom vi tror att det inte finns något annat namn som bäst kan representera vårt värde, vår vision och stolthet än att namnge det med vårt eget märke.” Detta var efter en årslång tävling där medlemmar i samhället kunde föreslå namn på den nya produkten.

OnePlus avslöjade också OnePlus TV: s nya logotyp, som är OnePlus-logotypen med “TV” bredvid. OnePlus säger att detta är “inspirerat av klassisk geometrisk progression, vilket kan ses från så många klassiska konstformer, såsom [sic] forntida hinduisk symbol, mandala och det berömda antika grekiska templet, Heraion of Argos. “

Det finns för närvarande inget ord om specifikationerna för smart-TV: n, men enligt MySmartPrice kommer det att vara en “unik Android TV”, med en LED-skärm, Bluetooth 5.0 och storlekar från 43 till 75 tum. Det rapporteras också att den nya TV: n kommer att fungera som ett smart nav för andra telefoner och enheter, som kan styras av TV: n.

OnePlus är inte det enda kinesiska smarttelefonmärket som kommer in i TV-utrymmet; Honor tillkännagav nyligen Honor Vision och Honor Vision Pro, som är den första enheten som kör Android-alternativt HarmonyOS som har utvecklats av Huawei (Honors moderbolag).

Relaterade Artiklar

Back to top button