OnePlus avslöjar 7T-telefoner den 26 september

OnePlus avslöjar 7T-telefoner den 26 september

OnePlus kommer officiellt att avslöja detaljer om företagets 7T-seriens smartphones nÀsta vecka den 26 september. Den kinesiska smartphoneleverantören livestreamar en avslöjande hÀndelse i Nordamerika nÀsta torsdag klockan 10.30 EST.

Detaljer om OnePlus 7T och 7T Pro har redan lÀckt ut mycket. PÄ mÄndag bekrÀftade företaget officiellt att den kommande 7T-modellen kommer att ha en 90 Hz-skÀrm, vilket ökar skÀrmens uppdateringsfrekvens frÄn 60 Hz.

90 Hz-skÀrmen finns redan i OnePlus 7 Pro, som lanserades i USA i maj till ett startpris pÄ $ 669. Standard OnePlus 7, Ä andra sidan, Àr prissatt till cirka 425 $ med nÄgra lÀgre specifikationer men den lanserades aldrig i Nordamerika.

Som ett resultat fick amerikanska konsumenter betala mer för att Ă€ga den hĂ€r generationens OnePlus-telefon. Men nu verkar företaget redo att slĂ€ppa ett mer mellanklassutbud med OnePlus 7T. “Snabbare och smidigare Ă€n nĂ„gonsin tidigare, vi har ett uppdrag att sprida 90Hz för att se vĂ€rlden över”, sĂ€ger företaget i videobeskrivningen till ett Youtube-klipp som retar telefonens design.

Andra uppgraderingar inkluderar hur bÄda telefonerna enligt uppgift kommer att komma med Qualcomms förbÀttrade Snapdragon 855+ -processor och en ny cirkulÀr trippel-kameraray pÄ baksidan. LÀckage föreslÄr dock att 7T Pro-modellen kommer att förbli i stort sett densamma jÀmfört med majs slÀpp av 7 Pro.

Om man ska tro pÄ lÀckorna kommer OnePlus 7T och 7T Pro att sÀljas den 10 oktober. Förutom 7T-serien förvÀntas OnePlus ocksÄ lansera företagets smart-TV den 26 september för den indiska marknaden.