OnePlus avslöjar 7T-telefoner den 26 september

OnePlus kommer officiellt att avslöja detaljer om företagets 7T-seriens smartphones nästa vecka den 26 september. Den kinesiska smartphoneleverantören livestreamar en avslöjande händelse i Nordamerika nästa torsdag klockan 10.30 EST.

Detaljer om OnePlus 7T och 7T Pro har redan läckt ut mycket. På måndag bekräftade företaget officiellt att den kommande 7T-modellen kommer att ha en 90 Hz-skärm, vilket ökar skärmens uppdateringsfrekvens från 60 Hz.

90 Hz-skärmen finns redan i OnePlus 7 Pro, som lanserades i USA i maj till ett startpris på $ 669. Standard OnePlus 7, å andra sidan, är prissatt till cirka 425 $ med några lägre specifikationer men den lanserades aldrig i Nordamerika.

Som ett resultat fick amerikanska konsumenter betala mer för att äga den här generationens OnePlus-telefon. Men nu verkar företaget redo att släppa ett mer mellanklassutbud med OnePlus 7T. “Snabbare och smidigare än någonsin tidigare, vi har ett uppdrag att sprida 90Hz för att se världen över”, säger företaget i videobeskrivningen till ett Youtube-klipp som retar telefonens design.

Andra uppgraderingar inkluderar hur båda telefonerna enligt uppgift kommer att komma med Qualcomms förbättrade Snapdragon 855+ -processor och en ny cirkulär trippel-kameraray på baksidan. Läckage föreslår dock att 7T Pro-modellen kommer att förbli i stort sett densamma jämfört med majs släpp av 7 Pro.

Om man ska tro på läckorna kommer OnePlus 7T och 7T Pro att säljas den 10 oktober. Förutom 7T-serien förväntas OnePlus också lansera företagets smart-TV den 26 september för den indiska marknaden.

Relaterade Artiklar

Back to top button