OnePlus 8T 5G lanseras den 14 oktober: Vad mer kommer OnePlus att lansera?

OnePlus, OnePlus 8T-lansering, OnePlus 8T, Special Edition OnePlus Nord, OnePlus powerbank, OnePlus Watch, OnePlus Buds Z, Warp Charge 65-laddare, OnePlus 8T 5G-specifikationer, OnePlus 8T 5G-funktioner

OnePlus har bekräftat att det kommer att lansera OnePlus 8T 5G den kommande 14 oktober. Rapporter tyder på att den här gången bara kommer att finnas en T-modell den här gången och ingen Pro-variant. Noterbart är att OnePlus 8T 5G inte är den enda enheten som lanseras på det angivna datumet istället kan företaget ta med sig fem produkter till enligt läckage Ishan Agarwal. Låt oss ta en snabb titt på allt OnePlus förväntas starta nästa vecka.

OnePlus 8T 5G

Stjärnprodukten som lanserades den 14 oktober blir OnePlus 8T 5G. Innan lanseringen har OnePlus 8T 5G-detaljer avslöjats av företaget samt några rykten och läckor. Företaget har redan bekräftat att OnePlus 8T kommer packad med ett 4500 mAh batteri med stöd för den nya Warp Charge 65-tekniken. Den kommer att ha en 120Hz vätskeskärm. Den här gången finns det inte ett Pro-läge, vilket innebär att ingen OnePlus 8T Pro kommer in den här gången.

Warp Charge 65 laddare

Förutom OnePlus 8T kommer företaget att lansera den nya laddningstekniken Warp Charge 65 som också kommer med den nya OnePlus-telefonen. Den nya tegelstenen har en USB Type-C-port och har möjlighet att ladda enheter med 65W hastighet. Det kommer också att stödja laddning på 45 W Power Delivery. Denna laddare gör det möjligt för OnePlus 8T att ladda upp till 58 procent på upp till 15 minuter och helt till 100 procent inom 39 minuter, hävdar företaget.

OnePlus Buds Z

OnePlus retade nyligen ett nytt par hörlurar som kommer att lanseras tillsammans med OnePlus 8T. Det förväntas vara det ryktade OnePlus Buds Z. Den teaser som publicerades av företaget på dess officiella Twitter visade att hörlurarna kommer att ha en sluten design med silikonspetsar.

En helt ny värld av ljud. Kommer snart.

– OnePlus (@oneplus) 1 oktober 2020

OnePlus Watch

Företaget har ryktats att lansera en smartwatch under en tid nu. Det verkar nu som OnePlus-klockan är redo för den officiella lanseringen vid lanseringsevenemanget OnePlus 8T 5G. Rapporter tyder på att OnePlus Watch kommer att likna Oppo Watch, men den kommer att ha ett helt annat gränssnitt som liknar OxygenOS.

OnePlus powerbank

OnePlus fick nyligen certifiering för en ny powerbank från BIS, som sägs vara efterträdaren till sin ursprungliga powerbank som lanserades redan 2015. Inte mycket är känt om powerbanken för närvarande, men det sägs att företaget kommer att lansera den vid evenemanget.

Specialutgåva OnePlus Nord

OnePlus Nord är företagets budgetsmartphone, som erbjuder bra specifikationer till ett rimligt pris. Rykten och läckage antyder att företaget kan lansera en specialutgåva av OnePlus Nord vid evenemanget, som bara kan vara ett nytt färgalternativ med liknande specifikationer som Nord.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button