OnePlus 8 Lite Renders presenterar Mid-Range Revival

OnePlus 8 Lite Renders presenterar Mid-Range Revival

OnePlus lanserar flera flaggskepp varje Är, men en smarttelefon i mellanklassen kan snart gÄ med i sortimentet och fungera som en andlig eftertrÀdare till OnePlus X frÄn 2015.

I en lÀcka som publiceras av 91Mobiles avslöjar mobilindustrins insider Steve Hemmerstoffer OnePlus 8 Lite. Renderna som samlas av bÄda parter ger en tidig titt pÄ vad OnePlus kanske planerar att göra med sin Äterkomst till mellansegmentet pÄ marknaden. FörvÀnta dig en flaggskeppsinspirerad design med specifikationer över genomsnittet.

FramifrÄn har OnePlus 8 Lite i dessa render en kant-till-kant-skÀrm. Det borde vara en AMOLED-skÀrm som mÀter 6,5 tum och en hÄlslagning har centrerats högst upp. Hela frontpanelen Àr platt.

En instÀllning med dubbla kameror visas pÄ baksidan. Den Àr ihopkopplad med LED-blixt och en oidentifierad sensor. Den senare kan vara en flygtidssensor för att analysera djupet i stÄende lÀge, men det Àr bara spekulation vid denna punkt.

Det Àr viktigt att notera att OnePlus kan justera designen lite mer. Inget av detta har slutförts och Hemmerstoffer och 91Mobiles skapade dessa renderingar baserat pÄ information frÄn fabriker som pÄstÄs ha tillverkat OnePlus 8 Lite. Ta dessa gör med ett saltkorn, men det skulle inte vara förvÄnande om den slutliga produkten ser nÀstan identisk ut som visas hÀr.

LÀckaget erbjuder dock inte mycket nÀr det gÀller specifikationer. Det anger bara vad designen kan vara. NÀr kalendern vÀnder sig till 2020 bör fler lÀckor dyka upp online och avslöja nÄgra detaljer om interna komponenter.

Vi vet inte nÀr OnePlus 8 Lite kommer att komma överhuvudtaget. Hemmerstoffer och 91Mobiles har beprövade banrekord, men OnePlus har inte pratat om en ÄtergÄng till mellansegmentet pÄ ganska lÄng tid. Dessutom kan OnePlus slÀppa sina planer pÄ att slÀppa den hÀr smarttelefonen och fortsÀtta att fokusera pÄ flaggskepp. SÄ Àven om det verkar troligt att det kommer att lanseras nÀsta Är, gÄ inte all-in pÄ OnePlus 8 Lite Ànnu.