OnePlus 7 Pro ska erbjuda en QHD + -skÀrm med en uppdateringsfrekvens pÄ 90 Hz

oneplus 7 Pro

NÀsta mÄnad, troligen den 14 maj, presenterar nya flaggskepp till ett rimligt pris, som Àr Ànnu mer intressanta just nu. SÄ Ätminstone en.

Den populÀra kinesiska tillverkaren kommer att presentera tvÄ toppsmartphones om vi inte rÀknar med en annan speciell 5G-version. Den vanliga OnePlus 7 lÀgger till Pro-versionen, som kommer att bli dyrare, men kommer att förtrolla med prestanda utan kompromisser.

StÀll in information Snapdragon 855 eller trippel kamera vi kan redan ta det sÀkert. Nyligen har nÀmnts om en stor AMOLED-skÀrm. Det kommer inte att vara exceptionellt att ha en diagonal som Àr större Àn 6 tum.

Men det ser mer unikt ut hög QHD + -upplösning och frÀmst uppdateringsfrekvens 90 Hz, skriver AndroidCentral. Smarttelefonen kan dÀrmed hamna i centrum för spelare av mer krÀvande mobilspel, inte bara anvÀndare som fokuserar pÄ prestanda och kvalitetsfunktioner.

oneplus 7PreliminÀr version av OnePlus 7 Pro Photo: Sudhanshu Ambhore

OnePlus 7 Pro borde fÄ det 4000 mAh batteri, vars kapacitet lekfullt kompenserar för den mer energiintensiva skÀrmpanelen. Leveransen bör ocksÄ vara 30W snabb laddning kÀnd som Warp Charge.

Det Àr synd att Ätminstone det förvÀntade priset Ànnu inte har dykt upp offentligt. Potentiella kandidater skulle Ätminstone veta vad de ska förbereda sig för. Förr eller senare kommer han dock sÀkert att dyka upp.