OnePlus 6T McLaren Editions Warp Charge: Så här fungerar det

OnePlus 6T McLaren edition, Warp Charge 30, OnePlus Warp Charge, Warp Charge 30 snabb laddning, Warp Charge 30 hur det fungerar, OnePlus 6T McLared pris, OnePlus 6T pris i Indien OnePlus hävdar att Warp Charge 30 vid 30 watt är den snabbaste laddningstekniken någonsin och detta stöds endast av OnePlus 6T McLaren Edition.

OnePlus introducerade Warp Charge 30 snabb laddningsteknik med OnePlus 6T McLaren Edition tidigare denna månad. Tekniken sägs erbjuda en dags kostnad på bara 20 minuter. Nu har OnePlus förklarat i ett blogginlägg hur Warp Charge 30 fungerar och hanterar uppvärmningsproblem med så stor mängd energi som genereras.

I jämförelse med vanlig snabbladdningsteknik har Warp Charge 30 större ström. En annan skillnad är att majoriteten av värmen som genereras genom laddning inte försvinner i själva telefonen utan till Warp Charge 30-adaptern. Detta möjliggör mindre prestanda och uppvärmningsproblem när telefonen används under laddning.

OnePlus hävdar att Warp Charge 30 vid 30 watt är den snabbaste laddningstekniken någonsin och detta stöds endast av OnePlus 6T McLaren Edition. För att ta itu med den stora mängden ström och undvika överhettning har komponenterna i batteriskyddsstrukturen uppdaterats för att lägga till skyddskort på åtta lager. Mekanismen sägs hjälpa till med en effektivare kylning.

“Genom att flytta merparten av strömhanteringen och värmedispersionen till Warp Charge 30-adaptern når dock mycket liten värme någonsin telefonen”, läste inlägget. OnePlus 6T McLaren Edition är bakåtkompatibel med andra OnePlus-enheter också, men det är värt att notera att Warp Charge 30-nätadaptern laddar andra enheter med vanliga snabba laddningshastigheter och inte med Warp Charge 30-hastighet.

OnePlus-telefoner stöder företagets Dash Charge-snabbladdningsteknik, som hävdas erbjuda en dags kostnad i 30 minuters laddning. Tekniken introducerades med OnePlus 3 2016 och antogs i sina efterföljande smartphones inklusive OnePlus 6T.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button