OnePlus 6 i det officiella skottet: Så här kommer en del av avancerad innovation att se ut

OnePlus 5T och 6

Efter spekulationer med introduktionsdatumet för Android-smarttelefontillverkarnas förväntade mördare, var det dags för en subtil avslöjande av designen. Detta är en del av OnePlus 6, som vi bör se i början av nästa månad.

Uppenbaringen ansvarar för det officiella skottet direkt från det kinesiska företaget OnePlus, skriver han PhoneArena, där det är möjligt att se en bit från vänster sida av den meddelade mobila nyheten tillsammans med en hårdvaruknapp för att reglera volymnivån och en större plug-in-modul för att sätta in ett SIM-kort i tarmarna i strukturen. Du kanske också märker en övergång mellan aluminiumramen och den bakre delen av slitstarkt glas (andra material är naturligtvis möjliga), vilket innebär att kroppens unibody elimineras.

Mer nedsänkning i en raffinerad formfaktor. Är du redo för # OnePlus6? pic.twitter.com/2HR2YE5Jb6

– OnePlus (@oneplus) 11 april 2018

Den nuvarande logotypen, den biometriska sensorn eller kontroversiella plastremsor för att förbättra signalen tillhör den nuvarande generationen av OnePlus 5T. Tydligen fick hans efterträdare också dem. Vi kan dock inte säga för tillfället om de också är på ryggen. Snarare nej än ja. Det är fortfarande 2018.

Dessutom kan man dra slutsatsen från bilden att OnePlus 6 erbjuder en något större kropp. Detta beror troligen på en liten ökning av diagonalen på skärmpanelen, som bör växa från 6 tum till 6,28.

Ombyggnaden kommer att ske enligt en nyligen släppt inbjudan till media den 5 maj. Men för tillfället har vi äran endast med ett inofficiellt datum, dvs det måste tas med någon reserv.

Relaterade Artiklar

Back to top button