OnePlus 5T spelar inte upp Netflix eller Amazon Prime Video i HD

OnePlus-5T

Även om OnePlus 5T-skĂ€rmen kan spela upp videor i HD, pĂ„ Netflix, Amazon Prime och Google Play Filmer, misslyckas det pĂ„ nĂ„got sĂ€tt.

Varför har OnePlus problem med det?

Det var ett problem pekade pÄ OnePlus-forum. Felet Àr att Enheten har inte stöd för Widevine Level 1 DRMvilket krÀver mÄnga tjÀnster för live HD-streaming. 5T har bara Widevine Level 3vilket Àr tillrÀckligt för genomsnittlig strömkvalitet. Problemet gÀller inte bara One Plus 5T utan ocksÄ för sin föregÄngare, One Plus 5.

OförstÄelig brist

One Plus 5T med sin 6,0-tums 1080p-skÀrm och för nÀrvarande den bÀsta Snapdragon 835-processorn borde definitivt hantera nÄgot som live HD-sÀndningar.

Enligt portalen GrĂ€nsen var pĂ„ bĂ„da enheterna enskilda pixlar kan ses, vilket gjorde bilden nĂ„got “kubisk” Ă€ven om kvaliteten var pĂ„slagen maximalt.

OnePlus-enheter Àr av hög kvalitet bÄde inifrÄn och ut och dÀrför Àr det obegripligt, varför det inte fanns nÄgot stöd för live HD-streaming pÄ enheter frÄn början.

En företags talesman bekrÀftade det en uppdatering med tillÀgg av stöd för Widevine nivÄ 1 kommer definitivt att komma, men gav inte ett exakt eller Ätminstone ett ungefÀrligt datum nÀr detta kommer att hÀnda. SÄ vi har inget annat val Àn att vÀnta.