OnePlus 5T spelar inte upp Netflix eller Amazon Prime Video i HD

Även om OnePlus 5T-skärmen kan spela upp videor i HD, på Netflix, Amazon Prime och Google Play Filmer, misslyckas det på något sätt.

Varför har OnePlus problem med det?

Det var ett problem pekade på OnePlus-forum. Felet är att Enheten har inte stöd för Widevine Level 1 DRMvilket kräver många tjänster för live HD-streaming. 5T har bara Widevine Level 3vilket är tillräckligt för genomsnittlig strömkvalitet. Problemet gäller inte bara One Plus 5T utan också för sin föregångare, One Plus 5.

Oförståelig brist

One Plus 5T med sin 6,0-tums 1080p-skärm och för närvarande den bästa Snapdragon 835-processorn borde definitivt hantera något som live HD-sändningar.

Enligt portalen Gränsen var på båda enheterna enskilda pixlar kan ses, vilket gjorde bilden något “kubisk” även om kvaliteten var påslagen maximalt.

OnePlus-enheter är av hög kvalitet både inifrån och ut och därför är det obegripligt, varför det inte fanns något stöd för live HD-streaming på enheter från början.

En företags talesman bekräftade det en uppdatering med tillägg av stöd för Widevine nivå 1 kommer definitivt att komma, men gav inte ett exakt eller åtminstone ett ungefärligt datum när detta kommer att hända. Så vi har inget annat val än att vänta.

Relaterade Artiklar

Back to top button