Olicensierat apotekfel fixas i nästa Hearthstone-patch

Den trasiga interaktionen mellan Thrall, Deathseer och Unlicensed Apothecary kommer att fixas i en kommande patch. Nyheten bekräftades av Hearthstone-designern Mike Donais i ett kort inlägg på den långvariga Reddit-tråden om problemet.

Om du inte känner till denna speciella interaktion kommer det till följd av att du spelar Thrall, Deathseer på ett bräde där du har åtminstone någon form av minion närvaro. Detta Death Knight-kort utvecklar automatiskt dessa hantlangare när han spelas, en process som förvandlar dem till slumpmässigt utvalda varelser som kostar två Mana mer än den ursprungliga karaktären.

Det finns ett problem om ett av dessa kort omvandlas till olicensierad apotekare. Denna karaktär rensar ut fem poäng för din hjälte för varje minion som kallas, och dessa förändringar räknas som kallelse! Slutresultatet är ofta en spelavslutande volley av självförvållad skada, och interaktionen anses inte fungera som avsett.


Även om det utan tvekan är roligt för motståndaren, är denna interaktion inte så kul att vara på den förlorande änden av. Det är också särskilt problematiskt med tanke på att Evolve Shaman – som oundvikligen inkluderar detta kraftfulla temakort – är mer eller mindre hjältens enda riktigt konkurrenskraftiga arketyp i detta skede av Frozen Throne-metan.

Donais svar på den pågående samhällsdiskussionen var dock lugnande rakt på sak.

“Thrall-interaktionen bör fixas i nästa patch”, skrev han. “Den första stora patch sedan Thrall släpptes.”

När exakt denna fix kommer att visas är oklart just nu, även om det verkar troligt att vi ser det gå live när nästa månadskort läggs till i spelet.

Vi skickar en uppdatering till hemsidan så snart ett datum bekräftas av Blizzard.

Relaterade Artiklar

Back to top button