Ola-hytter för att snart göra WiFi tillgängligt för alla kategorier

Ola-hytter, wifi-hytter, gratis wifi, wifi, Ola gratis wifi, Delhi, Delhi-NCR, teknik, tekniknyheter Ola kommer snart att utöka Wi-Fi-tjänster till användare i alla segment inklusive Micro, Mini och till och med autorickshaws.

Transportappen Ola kommer snart att utöka Wi-Fi-tjänster till användare i alla segment inklusive Micro, Mini och till och med autorickshaws. Det Bengaluru-baserade företaget erbjuder för närvarande Wi-Fi-tjänster i bilen till användare av sin Prime-kategori.

Ola tillkännagav idag lanseringen av Ola Wi-Fi som gör det möjligt för användare att automatiskt ansluta till internet i en Ola-hytt utan att behöva ange referenser varje gång. “Användare med en engångsverifiering på sina telefoner kan använda Ola Wi-Fi på sina enheter utan att behöva ange inloggningsuppgifter och lösenord i efterföljande åkattraktioner och hålla kontakten med Olas säkra nätverk när de tar en tur,” Ola Chef för Kategorier och Chief Marketing Officer Raghuvesh Sarup sagt.

Läs: Från en start: WiFi i farten, med en app för att hitta nätverket och logga in själv

Han tillade att Auto-Connect Wi-Fi för närvarande är tillgängligt gratis på Ola Prime och “kommer snart att finnas tillgängligt i alla kategorier inklusive Micro, Mini och Auto-rickshaws tillgängliga i Ola-appen”.

Han vägrade emellertid att kommentera tidslinjen eller investeringsinformationen för initiativet. Företaget tar ut ett baspris på Rs 100 (först 4 km) och sedan Rs 10 per km i Delhi för sina Prime-kategorier som erbjuder tillgång till internet i bilen. För Mini betalar användare Rs 8 per km, medan baspriset förblir detsamma som för Prime.

”Ola Wi-Fi tillgodoser behovet av att konsumenterna är anslutna till Internet när de är på språng, utan besväret med att behöva använda unika uppgifter varje gång,” sa Sarup.

Foton: Xiaomi Mi 5 Indien lanserades till 24999 Rs: OnePlus 2, iPhone 6, Nexus 5X kan få lite konkurrens

Han tillade att över 200 TB data konsumerades varje månad av användare av Ola Prime, som gjorde höghastighets-Wi-Fi tillgänglig i hytten med en standardautentiseringsprocess.

Tidigare har Ola aktiverat 2G-optimering, gjort över nio lokala språk tillgängliga och aktiverat sväng-för-sväng-navigeringsfunktioner för förarpartner genom sin app.

Relaterade Artiklar

Back to top button