Ögon: I Legion Y25-25, skjuter Lenovo IPS-spelmonitorer till sin grĂ€ns

Ögon: I Legion Y25-25, skjuter Lenovo IPS-spelmonitorer till sin grĂ€ns

I Äratal behövde seriösa spelare som söker superhög uppdatering pÄ sina paneler för att göra en avvÀgning. De kan antingen ha bÀttre fÀrgnoggrannhet med en lÄngsammare uppdateringsfrekvens pÄ en IPS-skÀrm eller en skrikande 240Hz-skÀrm baserad pÄ mindre levande TN- eller VA-paneler. Nu Àr dock Lenovo den första av (troligtvis) mÄnga bildskÀrmstillverkare i Är som syftar till att förÀndra allt detta.

CES 2020 Bug Art

TillkÀnnagav den hÀr veckan vid en CES-förhandsvisning tillsammans med en massa andra skÀrmar, den nya Lenovo Legion Y25-25 24,5-tums spelmonitorn har en inbyggd upplösning pÄ 1 920 x 1 080 pixlar, typiskt för paneler med hög uppdatering för seriösa esportare. Det Àr en Nano IPS HDR400-skÀrm som tÀcker 99 procent av sRGB-fÀrgskalan, och den körs med en uppdateringshastighet pÄ 240Hz vid max klipp. Inte nöjd med att bara lÄta den uppdateringsfrekvensen vara stjÀrnan i showen, panelen har ocksÄ en 1ms grÄ-till-grÄ svarstid, samt AMD Radeon FreeSync-kompatibilitet.

Medan skÀrmstorleken Àr liten för nÄgon som jag (jag Àr sjÀlv en extremt bred entusiast), sÄ visar mÄnga spelare faktiskt 24-tums skÀrmar för att hÄlla all action i en blick. Och tack vare den vinklade basen pÄ denna bildskÀrm kan du hÄlla Y25-25 sÄ nÀra dina ögon som du behöver genom att skjuta tangentbordet snett för att stÀlla in den perfekta bilden. Bildkvaliteten pÄ IPS HDR 400-panelen var lite mer dÀmpad Àn vad jag skulle hoppas pÄ, men vid denna prispunkt Àr det svÄrt att argumentera med nÄgot annat Àn den flammande snabba 240Hz uppdateringsfrekvensen.

Lenovo Y25-25 Fram

Jag pratade med en ingenjör vid evenemanget som berĂ€ttade för mig att Lenovo arbetar nĂ€ra Nvidia för att fĂ„ skĂ€rmen till i den vĂ€xande listan över “G-Sync Compatible” -skĂ€rmar. Huruvida den specifikationen kommer att göra det pĂ„ marknaden i den hĂ€r panelen nĂ€r skĂ€rmen sĂ€ljs nĂ„gon gĂ„ng i juni Ă„terstĂ„r dock att se.

Lenovo Y25-25 240Hz

Lenovo Legion Y25-25 kommer att sÀlja till det mycket konkurrenskraftiga priset pÄ bara $ 319, vilket gör det billigare Àn nÄgra andra TN- eller VA-baserade 240Hz-paneler som för nÀrvarande finns i hyllorna. Vi förvÀntar oss att priserna pÄ dessa paneler sjunker som svar, sÄ det borde bli ett spÀnnande Är för budgetfokuserade spelare med hög uppdatering överallt.