Officiella Pixel 4-specifikationslÀckage

Officiella Pixel 4-specifikationslÀckage

Om du ska göra en smartphone-uppgradering men vill se vad Pixel 4 har att erbjuda innan du tar ut din plÄnbok Àr din vÀntan över. Det officiella specifikationsbladet för Pixel 4 och Pixel 4 XL har lÀckt ut.

Det Ă€r 9To5Google som lyckats fĂ„ tag pĂ„ det officiella specifikationsbladet. MĂ„nga detaljer har redan lĂ€ckt ut de senaste mĂ„naderna, men det verkar som om vi nu har en fullstĂ€ndig bild av vad vi kan förvĂ€nta oss, inklusive vad Google kallar en “Pixel Neural Core”.

BÄde Pixel 4 och Pixel 4 XL delar mÄnga av samma funktioner. De anvÀnder bÄda ett Qualcomm Snapdragon 855 system-on-a-chip, 6 GB RAM, 64 GB eller 128 GB lagringsalternativ, 12MP Dual-Pixel och 16MP tele-kameror, en Titan M sÀkerhetsmodul, Face Unlock, Motion Sense och levereras med senaste versionen av Android garanteras att fÄ tre Ärs uppdateringar.

DÀr telefonerna skiljer sig Ät finns skÀrm och batteristorlekar. Pixel 4 anvÀnder en 5,7-tums Full HD + OLED-smidig skÀrm med upp till 90Hz uppdateringsfrekvens och ett 2.800 mAh batteri. Pixel 4 XL har samma skÀrm bara den Àr 6,3 tum och Quad HD +, medan batteristorleken ökar till 3700 mAh för att klara den större skÀrmen.

Pixel Neural Core i specifikationen listas med Qualcomm-chipet vilket tyder pÄ att det Àr den nya bildbehandlingsprocessorn och en ersÀttning för Pixel Visual Core som anvÀnds i Pixel 3 ($ 337,88 pÄ Amazon). Med Apple som sÀtter ribban Ànnu högre för bildkvalitet med iPhone 11 och iPhone 11 Pro (999,00 $ pÄ Amazon) -kameror, mÄste Pixel Neural Core vara nÄgot speciellt om Google tÀnker tÀvla eller till och med övertrÀffa sin rival pÄ foton.

Den andra viktiga informationen som avslöjas av specifikationen Àr vad du fÄr i lÄdan med dessa nya Pixel-telefoner. Vid sidan av luren hittar du en 1 m USB-C till USB-C-kabel, en 18 W USB-C-nÀtadapter, en Quick Switch-adapter (USB-A till hon-USB-C), ett SIM-verktyg och en snabbstart guide. Vad som saknas Àr öronsnÀckor eller en hörlursadapter. Jag misstÀnker att det för de flesta potentiella Pixel 4-Àgare inte Àr en affÀrsbrytare.

Google avslöjar officiellt Pixel 4 och Pixel 4 XL den 15 oktober vid nÀsta Made by Google-evenemang i New York City. Kommer du att förbestÀlla en?