Office gÄr endast med prenumeration för hemmabruk

Office gÄr endast med prenumeration för hemmabruk

Alternativen för att köpa snarare Àn att prenumerera pÄ Microsoft Office har minskat eftersom HUP (Home Use Program) nu endast erbjuder rabatterade prenumerationer.

Microsofts populÀra HUP riktar sig till företag som anvÀnder Office pÄ jobbet. Det gör det möjligt för anstÀllda att krÀva rabatt pÄ versioner av kontorssviten för anvÀndning hemma. Fram till nu inkluderade det möjligheten att köpa en evig licens för Office 2019 (pÄ Amazon), vilket innebÀr att du betalar en gÄng och anvÀnder Office sÄ lÀnge du vill. Men som Computerworld rapporterar Àr det alternativet nu inte lÀngre tillgÀngligt.

Visning av HUP FAQ bekrĂ€ftar Ă€ndringen, med svaret pĂ„ frĂ„gan “Vad har förĂ€ndrats med programmet för hemmabruk” med angivande av:

Prenumerationer pÄ Office 365 introducerades till HUP tidigare i Är med 30 procent rabatt tillsammans med engÄngslicensinköp, men samtidigt uppgav Microsoft att eviga licenser skulle försvinna inom en snar framtid. Att besöka HUP-hemsidan idag bekrÀftar att fokus nu Àr helt och hÄllet pÄ Office 365.

Medan borttagningen av engÄngsbetalningsalternativet sÀkert kommer att ilska och frustrera vissa, Àr Office 365-prenumerationen genom HUP fortfarande bra vÀrde om du behöver tillgÄng till Office 2019 hemma. Office 365 Home kostar 69,99 dollar istÀllet för 99,99 dollar per Är och ger dig tillgÄng till Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher och Access samt 1 TB OneDrive-lagring och 60 minuters Skype-samtal, som alla Àr tillgÀngliga för upp till sex anvÀndare i din familj. Alternativt kostar Office 365 Personal $ 48,99 istÀllet för $ 69,99 per Är och fÄr dig samma, men för bara en anvÀndare.

Rabatten pÄ 30 procent Àr lÄst sÄ lÀnge du har en aktiv prenumeration via HUP och till och med fortsÀtter om du bestÀmmer dig för att lÀmna företaget som ursprungligen gjorde att du var berÀttigad att registrera dig. Alternativt, om allt du vill ha en kontorssvit utan extra tjÀnster, prenumeration eller till och med nÄgon kostnad, kan LibreOffice passa dina behov, eller sÄ kan du anvÀnda Microsoft Office gratis pÄ nÀtet.