Nytt Fortnite Xbox One S Rogue Spider Knight-paket läckte ut

Bild via Epic Games

Om du är en Fortnite fan på marknaden för en ny konsol, du har tur. Microsoft och Epic Games samarbetar återigen för att få Fortnite fans ett nytt Xbox One S-paket med Rogue Spider Knight-kosmetiken, enligt en läcka från datagruppen HYPEX nyligen.

Paketet kommer att inkludera Rogue Spider Knight-huden, som är en reskin av Spider Knight-huden. Dessutom kommer paketet med en Rogue Spider Shield, 2000 V-Bucks och en serie Rogue Spider Knight-tema utmaningar.

Fortnite kommer dock inte att vara det enda spelet som ingår i paketet. Både Minecraft och Sea of ​​Thieves visas i den läckta bilden, vilket tyder på att de som köper paketet kommer att få kopior av de två spelen utöver Fortnite och dess Rogue Spider Knight-godsaker.

Detta skulle inte vara första gången som Microsoft släppte ett Xbox-paket för Fortnite fans. Tidigare på året avslöjade företaget Fortnite: Battle Royale Specialutgåva Xbox One S, som innehöll konsolen och en mörklila lutning med en liknande temakontroll. Konsolen levererades med Battle Royale förinstallerad och de som köpte den fick en exklusiv lila variant av Vertex-huden, en pickaxe, ett segelflygplan och 2000 V-Bucks.

Xbox One S-paketet släpps i morgon, enligt läckan. Microsoft har ännu inte avslöjat erbjudandet, så det finns inget ord om vad paketets prislapp kommer att vara.

Relaterade Artiklar

Back to top button