Nyheter: Samsungs Galaxy S9 kan komma i en vinröd röd färg

Samsung tillkännagav just att Galaxy S8 får en ny färgfärg och lanserar en vinröd röd färg på flaggskeppet på deras hemmamarknad i Korea. Det finns för närvarande lite information om huruvida den här färgen kommer till USA för S8, men det kan vara en förhandsvisning av de kommande sakerna. Galaxy S9 är planerad att anlända i januari och kan också komma i en vacker röd variant.

Det finns ett prejudikat för Samsung att släppa exklusiva internationella färger, bara för att visa dem som standardalternativ i senare flaggskepp. Tillbaka 2015 kom Blue Topaz Galaxy S6 till begränsade marknader och såg aldrig en världsomspännande release. Nästan ett och ett halvt år senare presenterade Samsung en mycket liknande Coral Blue-färg som ett alternativ på den olyckliga not 7. Medan Blue Topaz var begränsad, erbjöds Coral Blue-versionen av Note 7 över hela världen och var den överlägset mest populära smarttelefonens färg.

Samsungs Galaxy S9 kan komma i en röd vinröd färg
Samsungs Galaxy S9 kan komma i en röd vinröd färg

Kommer vi att se den vinröda röd följa ett liknande mönster? Det är svårt att säga säkert om den här röda färgen kommer att vara standard på Galaxy S9, men tidigare historia antyder verkligen att det är en stark möjlighet. Vi älskar definitivt utseendet på Galaxy S8 i vinrött, men det är bara för sent i produktcykeln att investera. Vad tycker du om det här nya färgalternativet från Samsung? Skulle du köpa en Galaxy S9 i vinrött? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna nedan!

Missa inte: Galaxy S9 Rumor Roundup – Allt vi vet om Samsungs kommande flaggskepp

Relaterade Artiklar

Back to top button