Nyheter: Samsung Galaxy Note 8 avslöjad – dubbla kameror, 6 GB RAM, Bixby & amp; Mer

Samsung Galaxy Note 8 (eller Galaxy Note8, beroende på hur du gillar det) är en telefon som omöjligt kan ha större skor att fylla. Samsungs senaste flaggskepp har officiellt tillkännagivits, så det är dags att avgöra om det inte kan arkivera det tomrum som lämnats av den misslyckade noten 7. Från de avslöjade specifikationerna och detaljerna visar sig not 8 vara en enhet som är värt att förbeställa.

Efter att förra årets Not 7 gick ut med en smäll lämnades miljontals kunder besvikna. Trots att den hade en explosiv personlighet, var förbjuden från alla flygbolag och återkallades i USA var Not 7 fortfarande en mycket älskad telefon av både användare och granskare.

Enligt Not 8-meddelandet har många av Note 7: s mer unika och populära funktioner gjort det till Not 8. Det råder ingen tvekan om att Note 8 kommer att kunna tillfredsställa inte bara Samsung-fanatiker utan andra Android- och iPhone-användare som har varit tålmodiga. väntar på en smartphone som sticker ut bland resten. Så nedan tar vi en titt på alla saftiga detaljer.

Missa inte: Samsung Galaxy S8 & S8 + med Infinity Display, Iris Scanner & More – Här är allt du behöver veta

Specifikationer

Tack vare not 8-meddelandet har vi nu de fullständiga och slutgiltiga specifikationerna för denna ganska massiva telefon. De viktigaste har listats nedan, med en uppdelning av varje nyckelkomponent som följer. Hela listan över specifikationer och detaljer kan ses på Samsungs lanseringssida för Note 8.

Snapdragon 835 CPU (amerikanska modeller) eller Exynos 8895 CPU (internationella modeller) 6,3 “Quad HD + Super AMOLED Infinity-skärm 6 GB RAM 64/128/256 GB med utbyggbar lagring upp till 256 GB dedikerad Bixby hårdvaruknapp USB Type-C 3,5 mm hörlurar uttag som stöder UHQ 32-bitars & DSD Bluetooth 5.0 IP68 vatten- och dammmotstånd 3300 mAh batteri 8 MP främre kamera 12 MP dubbla bakre tele- och vidvinkelkameror 960 $ baspris

Samsung Galaxy Note 8 avslöjad - dubbla kameror, 6 GB RAM, Bixby & More

Snapdragon 835 eller Exynos 8895

Beroende på region använder Samsung antingen Snapdragon 835 eller sin egen Exynos 8895-processor för att driva den kommande flaggskeppstelefonen. Snapdragon 835 presterar fantastiskt i Galaxy S8 från tidigare i år, även med Samsungs UI-tweaks lagrade ovanpå lager Android. Men om Galaxy S8 är någon indikation kommer Exynos-varianten som säljs på internationella marknader förmodligen att ha bättre prestanda och batteritid för de två. En djupgående titt på Snapdragon 835 finns på länken nedan.

Missa inte: Qualcomm introducerar Snapdragon 835 – Processorn som driver din nästa avancerade telefon

Super AMOLED 6,3 “Infinity-skärm med QHD + -upplösning

Noten 8 kommer att ha en 6,3 “QHD + Super AMOLED-skärm med ett nästan ramlöst utseende tack vare Samsungs nya” Infinity Display “-teknologi. S8 + har en 6,2” Infinity-skärm, så det här är verkligen inte en stor skillnad mellan de två flaggskeppen. Gå stort eller gå hem, eller hur? Att ha en 6,3 “praktiskt taget ramlös telefon kommer verkligen att göra vissa människor nöjda, men om du har små händer kanske det här inte är enheten för dig.

Skärmupplösningen på denna massiva 6,3-tumsskärm är 2960 x 1440, en 2K-skärm med en 521 DPI-pixeldensitet. Standardupplösningen är dock Full HD + och måste ändras till Quad HD + (WQHD +) i Inställningar. Det finns en uppenbar anledning för detta kommer användningen av 2K-skärmen att beskatta det blygsamma 3.300mAh-batteriet och möjligen CPU och GPU.

64 GB lagring och 6 GB RAM

64 GB inbyggt lagringsutrymme är praktiskt taget standarden idag, och det är precis vad Samsung tillhandahöll. Du har möjlighet att uppgradera till antingen 128 eller 256 GB internt utrymme, men det kommer till ett allt brantare pris. Utbyggbart lagringsutrymme finns i både enstaka och dubbla SIM-varianter, med stöd för ett SD-kort upp till 256 GB. Det betyder att du kan använda de dubbla bakre kamerorna för att ta alla foton du vill ha, kom bara ihåg att välja förbeställning av SD-kortet (det är 128 GB).

6 GB RAM är ett fast antal, särskilt eftersom S8 + bara har 4 GB RAM. Det kan göra skillnad mellan att köpa S8 + och Note 8 för många människor. Det skulle också betyda att Samsungs Gear VR-headset troligen kommer att fungera och se bättre ut, särskilt om det används med 2K-upplösningen aktiv.

Missa inte: Hur mycket RAM-minne behöver du i din nästa Android-telefon?

3,5 mm hörlursuttag & Bluetooth 5.0

En 3,5 mm jack! Tack och lov har Samsung inte beslutat att avveckla 3,5 mm-uttaget som många OEM-tillverkare gör idag. Istället har Samsung faktiskt fördubblats på standardljudkontakten genom att ge 32-bitars ultra högkvalitativ ljuduppspelning. Detta innebär att du nu kan uppleva en djup, full och rik ljudupplevelse när du pendlar!

Bluetooth 5.0 innebär att du kan lyssna på musik på två enheter samtidigt. Spräng musik på dina högtalare på övervåningen och nedre våningen samtidigt, få en vän att lyssna på din musikgenre, det finns en hel del olika sätt att använda den hittills exklusiva Samsung-funktionen (eftersom ingen annan har valt att inkludera Bluetooth 5,0 ännu).

Missa inte: De 4 bästa telefonerna för musikälskare och ljudfiler

Dubbla 12 MP-kameror bak och 8 MP främre kamera

Not 8 har dubbla bakre 12-megapixelkameror, och båda sensorerna använder optisk bildstabilisering (OIS). I likhet med Apples dubbla kamerasystem i iPhone 7 Plus är den en vidvinkelsensor och den andra en tele-kamera.

Samsung har en lång historia av att göra några av de bästa kamerahårdvarorna och programvaran, och i år kommer det inte att vara annorlunda. Not 8 är den första Samsung-telefonen som har dubbla bakre kameror, så vi har ännu inte sett exakt hur de kommer att prestera under verkliga förhållanden. Tele-kameran låter dig ta högupplösta zoomade foton, medan vidvinkelkameran är avsedd för standardbilder.

Den framåtvända kameran är coola 8 megapixlar, vilket innebär att du kan ta alla de högkvalitativa selfies du vill ha för Snapchat och Instagram. Den främre kameran har också ett brett selfie-läge, vilket bör vara till nytta när du tar bilder med vänner.

Samsung Galaxy Note 8 avslöjad - dubbla kameror, 6 GB RAM, Bixby & More

Håll dig uppdaterad

Vid 3 300 mAh är batteriet som driver Note 8 litet, speciellt för en enhet som har en så stor skärm. Verkar som om Samsung är extra försiktig den här gången, men hur kommer det att påverka kunderna och deras dagliga användning? Förhoppningsvis kommer Not 8 att lämna sitt eget märke, en mycket annorlunda än märket som lämnats av Not 7 (okej, jag slutar).

Nu när vi vet ganska mycket att veta om not 8, vilka tankar har ni om det? Hur som helst, var noga med att lämna en kommentar nedanför och låt oss veta om du planerar att få noten 8.

Missa inte: Möt Nokia 8 – Det första Android-flaggskeppet från det ikoniska varumärket

Relaterade Artiklar

Back to top button