Nyheter: Otroligt populÀr Go Launcher fÄr stor uppdatering & amp; Erbjuder gratis Prime fram till 1 juni

Immensely Popular Go Launcher Gets Big Update & Offers Free Prime Until June 1st

Med Galaxy S5s rotbonus över $ 18 000 och klÀttring finns det fortfarande ingen superanvÀndare i sikte. Det betyder dock inte att vi inte kan justera och anpassa vÄra glÀnsande nya leksaker. Flera anpassningsalternativ Àr tillgÀngliga bara pÄ grund av S5: s Android-bas, och installation av en anpassad launcher Àr ett av de snabbaste sÀtten att fÄ ett nytt utseende.

Den stÀndigt populÀra GÄ Launcher fick en version bump idag, tar den till 5.0, och inleder massor av nya funktioner och stilar. För att fira den nya utgÄvan erbjuder folket pÄ Sungy Mobile sina lanseringsprogram frÀmsta funktioner för gratis i helgen (fram till 1 juni).

Ta en titt sjĂ€lv – se den helt nya Go Launcher i aktion och bestĂ€m om det Ă€r den kĂ€nsla du vill ha pĂ„ din Galaxy startskĂ€rm. Om du vĂ€ljer att installera startprogrammet och vill ha gratis Prime-funktioner, fortsĂ€tt lĂ€sa efter hoppet.

Även om du inte Ă€r all-in Ă€r det vĂ€rt att ladda ner för att ta tag i den gratis Prime-versionen, som normalt Ă€r sex dollar.

Installerar Go Launcher

Appen för utbyte av startskÀrmen finns tillgÀnglig som gratis nedladdning pÄ Google Play Butik.

NÀr du har installerat appen trycker du bara pÄ din Hemknapp. En dialogruta kommer att visas och ber dig att göra det Slutföra ÄtgÀrd med en av dina installerade bÀrraketer. VÀlja GÄ Launcher EX frÄn den hÀr listan och tryck pÄ Alltid för att stÀlla in den som din standard startskÀrmsapp.

Otroligt populÀr Go Launcher fÄr stor uppdatering och erbjuder gratis Prime fram till 1 juni
Otroligt populÀr Go Launcher fÄr stor uppdatering och erbjuder gratis Prime fram till 1 juni

LÄsa upp de frÀmsta funktionerna gratis

Den kostnadsfria versionen av Go Launcher som du just installerat har normalt annonser och begrÀnsar Ätkomsten till vissa funktioner. För att ta bort dessa annonser och lÄsa upp alla funktioner som Prime-versionen erbjuder finns det en kupongkod att ange.

Börja med att lÀnge trycka pÄ ett tomt utrymme pÄ din nya startskÀrm för att öppna Go-menyn. HÀrifrÄn trycker du pÄ InstÀllningar, blÀddra sedan ner till botten av listan och tryck Om Go Launcher EX.

NÀsta, slÄ Ange aktiveringskod, skriv sedan in apparförsÀljning och slÄ OK.

Inte bara kommer den hÀr koden att ta bort alla annonser frÄn startprogrammet, det lÄser upp olika Prime-funktioner i instÀllningarna. Alternativ som har gjorts tillgÀngliga kommer att betecknas med a Ny bredvid deras respektive instÀllningar.

Med ett vanligt pris pĂ„ $ 5,99 Ă€r Go Launcher Prime en hel del i helgen – du kan inte slĂ„ gratis saker. Och med ett polerat nytt grĂ€nssnitt, vad Ă€r det inte att Ă€lska?

Hur tycker du om din nya startskÀrm? Finns det nÄgra instÀllningar som du tycker Àr sÀrskilt anvÀndbara? LÄt oss veta i kommentarfÀltet nedan.