Nyheter: Ny Apple Music Update för Android lägger till stöd för texter & amp; Mer

Apples musikstreamingtjänst har precis fått en större uppdatering på Android-enheter.

Spotify-konkurrenten har implementerat några ändringar för användare på telefoner som inte är Apple som har varit tillgängliga för iOS-enheter under en längre tid. Ändå bör Apple Music-användare på Android välkomna dessa uppdateringar.

Det största tillskottet är möjligheten att visa texter till vilken låt som helst spelas. Android Apple Music-lyssnare kommer aldrig att behöva stanna och ifrågasätta vad som just sjungits – allt som krävs är en snabb titt i appen för att följa med.

Andra anmärkningsvärda uppdateringar inkluderar en UI-redesign, men inget för galet. De som uppdaterar bör inte ha problem med övergången, eftersom de flesta ändringar är med utseendet. Se bara upp för dina spellistor som har flyttat till Bibliotekoch notera att du hittar avsnittet “Nytt” undangömt Bläddra.

Missa inte: Apple Music får en komplett, mer intuitiv redesign i iOS 10

Om du inte har fått uppdateringen kan du hämta den från Google Play Butik. Under tiden är här hela ändringsloggen från appens beskrivning:

En helt ny design ger Apple Music större tydlighet och enkelhet:

Nu spelas. Läs texter för låtar när du lyssnar. Bibliotek. Navigera enkelt i din musik och se den nedladdade musiken som du kan spela offline. Till dig. Få rekommendationer för spellistor, album och mer – baserat på musik du älskar. Bläddra. Lyssna på ny musik först, plus spellistor för alla stämningar eller aktiviteter. Radio. Ställ in Beats 1-program eller lyssna på stationer för vilken genre som helst.

Apple Music har dock fortfarande lite att hämta på Android. Enligt Play Store har Apple Music laddats ner 10–20 miljoner gånger, medan Spotify har laddats ner 100–500 miljoner gånger och Google Play Music har 1–5 miljarder installationer. Men för dem som håller fast vid Apples tjänst bör dessa nya uppdateringar vara en trevlig förbättring av din upplevelse.

Missa inte: De fyra bästa telefonerna för musikälskare och ljudfiler

Relaterade Artiklar

Back to top button