Nyheter: iOS 11.2.5 Beta släppt med bugfixar & amp; Liten musikuppdatering

Efter en månads träning av kinks i iOS 11.2 drev Apple ut uppdateringen till alla den 2 december. Tja, över en vecka senare och bara timmar efter en snabb uppdatering av iOS 11.2.1 den 13 december började de betatesta nästa stora uppdatering, iOS 11.2.5, med registrerade utvecklare. Följande dag, 14 december, blev det också tillgängligt för offentliga betatestare att testa.

Om du är en utvecklare eller en offentlig betatestare med en giltig konfigurationsprofil kan du gå till “Allmänt” i din inställningsapp och sedan trycka på “Programuppdatering” för att ladda ner och installera beta 11 för iOS 11.2.5.

De officiella versionerna för iOS 11.2.5 beta 1 ger inte bort många detaljer förutom buggfixar och förbättringar under huven för att göra iOS-upplevelsen överlag bättre. I Music-appen är Nu-spelningsfältet alltid beständigt, så om du inte spelar någonting kommer det fortfarande att finnas där med “Inte spelar” -indikatorn. Typ av udda, men att trycka på uppspelningsknappen verkar blanda alla låtar direkt, vilket faktiskt är en fin touch. När vi får veta mer kommer vi säkert att uppdatera det här inlägget.

Varför Apple hoppade över från en offentlig version av iOS 11.2.1 till en beta för iOS 11.2.5 är någons gissning, men det kan betyda att Apple redan har utgåvor redo att gå för iOS 11.2.2, 11.2.3 och 11.2.4. Det kan också betyda att de av misstag gick ur drift eller bara spelar det säkert om det uppstår viktiga fel eller säkerhetsfrågor som behöver patchas omedelbart.

Kanske ser vi äntligen AirPlay 2 och Messages i iCloud i en av de saknade uppdateringarna, eller kanske kommer vi att se dem i en framtida iOS 11.2.5 beta. Kanske visas dessa funktioner förrän iOS 11.3, men vi vet att vi är trötta på att vänta.

Missa inte: 20 coola nya funktioner i iOS 11.2 för iPhone

Relaterade Artiklar

Back to top button