Nyheter: Hack Lets Kindle Owners Jailbreak New 3.1 Firmware

Den senaste tisdagen drev Amazon en stor programuppdatering till Kindle-användare världen över. Medan uppdateringen introducerar en mängd fantastiska nya funktioner – sekundära sidnummer som tillåter läsare att referera till verkliga utgåvor, till exempel – tar det också bort något. Vad?

Hack Låter Kindle Owners Jailbreak New 3.1 Firmware

Eftersom stora firmwareuppdateringar inte brukar göra, bröt korrigeringsfilen alla befintliga metoder för att “jailbreaka” Kindle, vilket innebär att användare med en benägenhet att säga att använda anpassade skärmsläckare i stället för standardinställningarna fann sig inte längre kunna göra det. Lyckligtvis tog det inte mycket tid innan ett nytt jailbreak uppstod. Faktum är att tack vare att han laddat ner förhandsversionen av korrigeringsfilen från Amazon kunde skaparen Yifan Lu dela sitt hack den 21 – det vill säga en hel dag innan Amazon officiellt släppte sin uppdatering!

Tänk på att jailbreaking av din Kindle sannolikt upphäver din garanti. Men för de äventyrliga finns det mycket roligt att få. Om du tror att du vill prova jailbreak själv, hittar du en fullständig skrivning av processen på Lus blogg.

Relaterade Artiklar

Back to top button