Nyheter: Google släpper Android 11 med bred lansering på dag 1 för Pixel, OnePlus, Xiaomi, Oppo & amp; Realme-enheter

Google släppte Android 11 idag, tisdag 8 september. Den nya uppdateringen följer sju månaders betatestning, som började med utvecklingsförhandsgranskning 1 av 19 februari.

Google släppte den nya uppdateringen klockan 10 PDT. Medan Android 11 överraskande kom till Pixel-enheter först är Googles smartphones inte de enda som får uppdateringen idag. Dessutom kommer OnePlus, Xiaomi, Oppo och Realme-enheter alla att se en uppgradering.

Android 11 innehåller en massa nya och spännande funktioner, inklusive smarta hemkontroller i strömmenyn, en dedikerad snabbinställningsmediaspelare, en ny storleksanpassad bild-i-bild-läge och popup-meddelandebubblor för chattar, för att nämna några.

För att uppdatera din kompatibla Android-enhet till Android 11, öppna Inställningar och gå sedan till System -> Avancerat -> Systemuppdatering. Tryck på knappen “Sök efter uppdateringar” och den börja ladda ner direkt. Det verkar som om Google inte gör en iscensatt lansering med den här – alla sex pixlar som vi hittills har testat fick uppdateringen direkt. Så följ bara instruktionerna på skärmen för att ladda ner och installera Android 11.

Google släpper Android 11 med bred lansering på dag 1 för Pixel-, OnePlus-, Xiaomi-, Oppo- och Realme-enheter
Google släpper Android 11 med bred lansering på dag 1 för Pixel-, OnePlus-, Xiaomi-, Oppo- och Realme-enheter

Missa inte: Android 11 Changelog – Fullständig lista över varje ny funktion

Relaterade Artiklar

Back to top button