Nyheter: Avancerad Galaxy S8 + med 6 GB RAM & amp; 128 GB lagring släpps först i Kina

Android-älskare där ute kan vara tråkiga att höra att en avancerad version av Samsung Galaxy S8 + med 6 GB RAM och 128 GB internt lagringsutrymme inte kommer att släppas i USA utan snarare i Kina.

Igår lanserade Samsung sina två nya Galaxy-flaggskepp, S8 och S8 +, vid SAMSUNG UNPACKED 2017-evenemanget. De två nya Galaxy-varianterna har båda Quad HD + AMOLED-skärmar, som mäter 5,8 “respektive 6,2” med 4 GB RAM och 64 GB lagringsutrymme.

Denna information kommer från Weibo, en kinesisk mikrobloggtjänstsida som liknar Twitter, som Gizmo China var så snäll att översätta och rapportera för oss. Noterad läckare Ice Universe gav detaljerna om den avancerade Galaxy S8 + med 6 GB RAM. Denna version av S8 + släpps först i Kina innan någon annan i västvärlden kan få sina oroliga små händer på den.

High-End Galaxy S8 + med 6 GB RAM och 128 GB lagring kommer att släppas i Kina först

Förra året drog den koreanska teknikjätten ett liknande drag när Galaxy C9 Pro ursprungligen släpptes i Kina som Samsungs första smartphone med 6 GB RAM.

Priset på avancerad version har inte bekräftats, men Habeeb Onawole på Gizmo China spekulerar i att det kan vara så högt som $ 870. Vidare konstaterar Onawole att “det faktum att 6 GB RAM-version av telefonen sågs på TENAA borde vara en bra indikation på att den avancerade modellen skulle ta sig in i Kina.”

Missa inte: Samsung Galaxy S8 Förbeställningslänkar och priser för större amerikanska operatörer och återförsäljare

De två varianterna som amerikanska användare kommer att kunna förbeställa från och med idag kommer båda att ha böjda kantskärmar, 12 MP bakre kameror, en 8 MP framkamera med autofokus och trådlös laddning.

Redan förinstallerat på båda telefonerna är Android 7.0 Nougat. Galaxy S8 och S8 + kommer också att ha en massa nya funktioner som en bakmonterad fingeravtryckssensor, irisskanner, en virtuell hemknapp och Bixby, din personliga Samsung-assistent och konkurrent till Apples Siri.

Galaxy S8 och S8 + -varianterna med 4 GB RAM-minne och 64 GB lagringsutrymme kommer att finnas tillgängliga i butikerna i USA från och med 21. april. Du kan också hämta en på AT&T, Cricket Wireless, Sprint, Straight Talk Wireless, T-Mobile, US Cellular och Verizon Wireless. Eller på Best Buy, Target, Walmart och till och med via Shop Samsung-appen.

Från och med nu finns det inget ord om när S8 + med 6 GB RAM och 128 GB ROM kommer att finnas tillgängligt i USA, men som alltid kommer vi att uppdatera det här inlägget med information om hur man får avancerad version om och när det släpps här.

Missa inte: Allt du behöver veta om Samsung Galaxy S8 & S8 + med Infinity Display, Iris Scanner & More

Håll din anslutning säker utan en månadsräkning. Få en livstidsprenumeration på VPN Unlimited för alla dina enheter med ett engångsköp från den nya Icon Hub Shop och titta på Hulu eller Netflix utan regionala begränsningar.

Köp nu (80% rabatt)>

Relaterade Artiklar

Back to top button