Nya Warlock Hero Nemsy Necrofizzle kommer snart till Hearthstone

Hearthstones Warlock-hjälte får sitt första alternativa hjälteporträtt i en kommande kampanj för Fireside Gathering. Nyheten tillkännagavs på den officiella Hearthstone-webbplatsen igår kväll.

För att låsa upp Nemsy Necrofizzle the Gnome måste du först och främst registrera en Fireside-samling på den officiella community-webbplatsen. Dessa händelser ger en ram för spelare att mötas och slåss i verkliga livet, och du kommer att kunna låsa upp Nemsy själv genom att delta i en av dessa sammankomster från och med den 17 oktober 2017.

För att faktiskt lägga till henne i sin samling måste du först och främst delta i en Fireside-samling där tre unika deltagare har loggat in lokalt. När evenemanget är över måste personen som registrerade det logga händelsen som en krog genom att åter besöka webbplatsen Fireside Gathering. Voila – Nemsy kommer att visas i din samling.

Våra mest populära artiklar:

Vad händer om det inte finns några Fireside-sammankomster nära dig, eller om du hellre inte vill träffa andra spelare i verkligheten? Tack och lov finns det metoder för att “spoofa” din kunds plats i världen, och vi hoppas få en guide om hur du gör detta åt dig senare på morgonen.

Vad tycker du om den senaste kampanjen? Skulle du hellre ha kunnat köpa Nemsy direkt? Tror du att de borde ha valt en etablerad Warlock-karaktär från Warcraft istället för att uppfinna en ny? Låt oss veta vad du tycker i kommentarerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button