Nya Twitch-upptäcktsverktyg lanserades – Hearthstone

Twitch lägger till en ny filtreringsfunktion för Hearthstone och Overwatch-strömmar, som gör det möjligt för tittare att hitta strömmar som lyfter fram särskilda hjältar, spelares rankningar eller spellägen. Nyheten bekräftades i ett pressmeddelande som utfärdades i kväll.

“När vi nyligen introducerade alternativ för filtrering av metadata för ett av våra bästa e-sportspel, fick vi inte bara positiva mottagningar från fansen, utan krävde från större samhälle att ha tillgång till liknande upptäcktverktyg för andra titlar”, säger JT Gleason, Director, Integrationsframgång, på Twitch.

“Eftersom Overwatch och Hearthstone också är bland våra mest populära tävlingsspel vars spelare tar till Twitch för att förbättra sina färdigheter genom att se andra spela, fokuserade vi på hur vi kan förbättra upptäckten för dem. Våra nya metadatafilter gör det enkelt att hitta mer detaljerade aspekter av gameplay som tidigare krävde mycket mer sökning. ”

Våra mest populära guider

De nya funktionerna har möjliggjorts som ett resultat av ett samarbete mellan Twitch och dess nyförvärvade partners på ClipMine. ClipMine-tekniken fungerar genom att analysera aktivitet på skärmen för att bestämma ytterligare faktorer om det exakta innehållet i innehållet som streamas.

De nya funktionerna förväntas gå live på Twitch inom kort.

Relaterade Artiklar

Back to top button