Nya Sonos Playbar-läcktips på Redesign

Sonos skulle snart kunna släppa en ny Playbar som skulle ersätta en soundbar i toppklass som debuterade 2013. Zatz Not Funny erhöll bilder av den fortfarande inofficiella produkten, och det är tydligt Sonos planerar att anpassa den nya Playbars utseende till resten av sortimentet genom en fullständig redesign.

Precis som det gör med Beam och One, bör Sonos sälja den nya Playbar i två färger. De läckta renderingarna markerar Playbar i både svart och vitt. Det verkar smalare och mycket modernare, liknar annan ljudutrustning som Sonos har introducerat under de senaste två åren. I slutändan vill Sonos förena sitt designspråk över alla soundbars, högtalare och tillbehör. Från utseendet på denna nydesignade Playbar kommer det definitivt att uppnå det.

Zatz Not Funny hämtade dock inte bilder av portarna. Det verkar som om Sonos kommer att sätta i eluttaget, HDMI-porten och alla knappar i ett område på Playbar som inte är lätt synligt – kanske under en “läpp” på baksidan. Sonos erbjuder vanligtvis knappar och portar på märkbara, lättillgängliga platser, och det skulle vara förvånande om företaget plötsligt bestämde sig för att dölja eller ta bort några.

Den nya Playbar bör komma med flera tekniker som inte finns i den befintliga modellen. 9to5Mac rapporterar att Sonos kommer att lägga till Dolby Atmos och Apples AirPlay 2 är sannolikt också inbyggd.

Förutom Playbar kommer Sonos troligen att avslöja uppdaterade Play: 5 och Sub-modeller snart. Sonos tillkännagav sitt S2-operativsystem i mars, och nu är det berett att börja leverera nya soundbars och relaterad hemmabioutrustning med förinstallerad programvara. De flesta befintliga produkter kommer att köra S2 efter att ha fått en programuppdatering via luften. Sonos planerar att släppa S2 över nya och befintliga produkter i juni.

Förvänta dig att se den nya Playbar, Play: 5 och Sub i juni, samtidigt som S2 kommer. Sonos kommer också att presentera en ny app för iOS- och Android-enheter runt samma tid.

Relaterade Artiklar

Back to top button