Nya Samsung Galaxy Tab S6 Lite bekräftas att de snart kommer att lanseras i Indien

Samsung har bekräftat sin nya Galaxy Tab S6 Lite är planerad för lansering i Indien någon gång snart. Företaget twittrade detta via sitt officiella Twitter-konto men har inte avslöjat exakta lanseringsdatum för detsamma.

Den nya Samsung Galaxy Tab S6 Lite är också unik, med tanke på att den kommer med S Pen-stöd, vilket gör den extremt användbar för anteckningar eller för inmatning direkt på själva skärmen. Resten av specifikationerna inkluderar en 10,4-tums LCD-pekskärm upplyst med 2000 x 1200 pixlar.

Se vad framtiden innebär. En super bärbar anteckningsföretag kommer snart. # ChangeTheWayYouNote #TabRedefined #Samsung pic.twitter.com/DF4Tj74Ii3

– Samsung Indien (@SamsungIndia) 4 juni 2020

Att driva enheten är företagets egna Exynos 9611-chipset som också kan ses i kärnan i flera av företagets senaste mellantelefoner. Tabletten erbjuder 4 GB RAM tillsammans med 64 eller 128 GB inbyggt lagringsutrymme. Det kommer att finnas en LTE-version av surfplattan eller en endast Wi-Fi-modell. Andra anslutningsalternativ inkluderar NFC, Bluetooth och GPS.

Tab S6 Lite kommer också att innehålla en 8 mp primär kamera på baksidan tillsammans med en 5 mp selfie-kamera. Det kommer att finnas ett 7040 mAh batteri som håller alla saker igång och kan laddas via USB-C-porten som den levereras med.

Tablettens pris är någons gissning just nu att det sannolikt kommer att vara i närheten av Rs. 28k.

Relaterade Artiklar

Back to top button