Nya Nvidia Shield TV visas vid FCC

Om du vill ha en högpresterande mediastreamingsenhet som också kan spela spel kan du inte slå Nvidia Shield TV. Den senaste modellen släpptes 2017, så den är mogen för en uppdatering och FCC: s webbplats har bekräftat att den får en.

Som The Verge rapporterar har en ny notering dykt upp på FCC: s webbplats för en “Shield Android TV-spelkonsol” tillsammans med ID P3430. Processorn inuti är en Tegra X1 T210 B01, som tros vara samma chip som levereras i de uppdaterade Nintendo Switch- och Switch Lite-enheterna.

Förutom den nya processorn är mycket lite känt om den här nya Shield TV ($ 359,99 på Amazon). Genom att använda ett uppdaterat chip har Nvidia potential att leverera en mindre Shield-TV och en som kräver mindre kraft för att producera 4K-grafik och spela spel. Alternativt kan det välja att köra chipet snabbare och erbjuda en ännu bättre set-top box för spel.

När PCMag granskade Shield TV 2017, berömde vi den för 4K- och HDR-stöd samtidigt som vi lade till något extra till mixen med bra stöd för spelströmning. Det är dock dyrt och förlitar sig på en snabb internetanslutning för att fungera som avsett. Hur Nvidia kommer att förbättra funktionsuppsättningen är oklart, men förhoppningsvis är denna nya Shield TV en förfinad version av den befintliga modellen med en mer vänlig prispunkt samtidigt som de regelbundna uppdateringarna behålls.

Relaterade Artiklar

Back to top button