Nya Nvidia Shield TV visas vid FCC

Nya Nvidia Shield TV visas vid FCC

Om du vill ha en högpresterande mediastreamingsenhet som ocksÄ kan spela spel kan du inte slÄ Nvidia Shield TV. Den senaste modellen slÀpptes 2017, sÄ den Àr mogen för en uppdatering och FCC: s webbplats har bekrÀftat att den fÄr en.

Som The Verge rapporterar har en ny notering dykt upp pĂ„ FCC: s webbplats för en “Shield Android TV-spelkonsol” tillsammans med ID P3430. Processorn inuti Ă€r en Tegra X1 T210 B01, som tros vara samma chip som levereras i de uppdaterade Nintendo Switch- och Switch Lite-enheterna.

Förutom den nya processorn Àr mycket lite kÀnt om den hÀr nya Shield TV ($ 359,99 pÄ Amazon). Genom att anvÀnda ett uppdaterat chip har Nvidia potential att leverera en mindre Shield-TV och en som krÀver mindre kraft för att producera 4K-grafik och spela spel. Alternativt kan det vÀlja att köra chipet snabbare och erbjuda en Ànnu bÀttre set-top box för spel.

NÀr PCMag granskade Shield TV 2017, berömde vi den för 4K- och HDR-stöd samtidigt som vi lade till nÄgot extra till mixen med bra stöd för spelströmning. Det Àr dock dyrt och förlitar sig pÄ en snabb internetanslutning för att fungera som avsett. Hur Nvidia kommer att förbÀttra funktionsuppsÀttningen Àr oklart, men förhoppningsvis Àr denna nya Shield TV en förfinad version av den befintliga modellen med en mer vÀnlig prispunkt samtidigt som de regelbundna uppdateringarna behÄlls.