Nya Motorola Razr-bilder lÀcker ut, och de ser bra ut

Nya Motorola Razr-bilder lÀcker ut, och de ser bra ut

Motorola försökte hĂ„lla sin nya Razr lite av ett mysterium, men han … tweetade bara ut den.

I kölvattnet av att Motorola bjudit in folk till sin antagna hopfÀllbara Razr-telefonlansering i Los Angeles den 13 november, tweeterade veteranlÀckaren Evan Blass ut nÄgra underbara bilder av den nya hopfÀllbara telefonen. Slashleaks följde efter och visade att den potentiellt kan anvÀndas i naturen.

#Motorola – #MotorolaRAZR – Motorola RAZR (2019) upptĂ€ckt i naturen https://t.co/rwusBudPQm pic.twitter.com/T19QmNikxg

– / LEAKS (@Slashleaks) 1 november 2019

Den nya Razr ser ut som ingenting jag nÄgonsin har sett, eftersom insidan av denna extra lÄnga vipptelefon Àr en jÀtte vidstrÀckt skÀrm.

Vid 2142 x 876 har den bildförhĂ„llandet 2,45: 1 eller ungefĂ€r 22: 9 – den högsta, smalaste skĂ€rmen pĂ„ en telefon jag hittills har sett. Sony Xperia 10 kommer nĂ€ra 21: 9, men de flesta telefoner Ă€r numera 18: 9 eller 19,5: 9. Vad Motorola vĂ€ljer att göra med sitt anvĂ€ndargrĂ€nssnitt pĂ„ den hĂ€r skĂ€rmen kommer att bli en stor sak.

Razr Leaks (Evan Blass @evleaks)

Titta hur mycket den nya telefonen ser ut som den gamla Razr2. Typ av otroligt, eller hur?

Motorola Razr

Blass bilder föreslĂ„r ocksĂ„ att Verizon Wireless kommer att vara lanseringspartner för den hĂ€r telefonen. Det Ă€r ingen stor överraskning, eftersom Verizon och Motorola har haft ett starkt förhĂ„llande sedan Motorola förde Verizon de ursprungliga “Droid” -telefonerna 2009. Blass’s bilder anvĂ€nder Verizons styling av “4G LTE” -indikatorn.

Jag har ocksÄ fÄtt lite mer bekrÀftelse pÄ att telefonen kommer att ha en Qualcomm Snapdragon 710-processor, vilket lÀckarna ocksÄ har sagt. Det Àr extremt ovanligt för en amerikansk telefon; de flesta amerikanska enheter gÄr antingen till 600-serien eller 800-serien, och enheter i 700-serien tenderar att dyka upp i Kina.

Hur som helst ser vi mer av den hÀr telefonen nÀsta mÄnad, förmodligen den 13 november.