Nya Bluetooth JBL Desktop Reference Monitors lanserades i Indien för skapare och ljudartister

Harman Professional Solutions tillkännagav idag lanseringen av sin nya JBL Professional One Series 104-BT och 104-BTW stationära referensmonitorer i Indien. Harman sa att de senaste Bluetooth-aktiverade bildskärmarna möjliggör den mest exakta avbildningen av ljud, vilket står i linje med flera decenniers rik erfarenhet som JBL har när det gäller att leverera en överlägsen lyssningsupplevelse.

Sådana bildskärmar bör vara en välsignelse för skapare och professionella ljudartister när de gör sitt jobb. Bland fördelarna med de nya One-serien 104-Bt-bildskärmarna är dess förmåga att strömma exakt ljud i studiokvalitet via Bluetooth eller via en trådbunden anslutning. Det finns också en mängd olika inmatningsalternativ, vilket gör det enkelt för artister att mixa och redigera sina ljud.

Som nämnts av företaget kommer JBL 104-BT med en förstklassig koaxialdrivare som kopplar ihop en konturerad lågfrekvent bashögtalare med en mjuk dome-diskant för exakt frekvensrespons, överlägsen avbildning, skarpa detaljer och en bred söt plats ‘. Det finns också en 60-watt klass D-effektförstärkare som Harman sa fördelar 30 watt högsta ljudeffekt per högtalare.

JBL 104-BT har också en elegant byggnad tillsammans med smarta funktioner som en ingångskontroll på frontpanelen, som väljer ‘Bluetooth, Aux, RCA, TRS eller kombinerar alla ingångar’ för användarvänlighet. Det finns ett hörlursuttag på frontpanelen och stänger av högtalaren automatiskt när du byter till hörlurar.

Harman hävdar att de nya JBL One Series-referensmonitorerna är ett stiluttalande i sig och kan vara det perfekta tillskottet till en studiomiljö. Med andra ord är det ett konstverk för konstnären att väva sin magi med ljud.

104-BT kommer i svart medan 104-BTW har en vit nyans. Båda bildskärmarna är tillgängliga för försäljning från Flipkart eller JBL idag och framåt. Det angivna priset är Rs. 11.499: e vanligaste Företaget sa att detta är ett speciellt introduktionspris medan det finns ytterligare 10 procent rabatt för att ta på sig alla transaktioner med kort utan EMI-alternativ utan kostnad.

Relaterade Artiklar

Back to top button