Nya Apple AirPods Pro LÀgg till brusreducering för $ 249

Nya Apple AirPods Pro LÀgg till brusreducering för $ 249

Apple introducerade idag en Pro-version av sina AirPods trÄdlösa öronsnÀckor, som kommer med aktiv brusreducering och justerbara öronsnÀckor för $ 249.

AirPods Pro lovar att passa in i fler mĂ€nniskors öron genom att byta ut originalets hĂ„rda plastdesign för flexibla kiselöratoppar som du kan Ă€ndra för att passa din öronstorlek. Dessa kiselöratoppar, som kommer i tre storlekar, ger ocksĂ„ en “överlĂ€gsen tĂ€tning” för att ge bĂ€ttre ljud, sĂ€ger Apple.

En annan anmÀrkningsvÀrd förÀndring av Pro-versionen Àr svett- och vattentÄlighet med en IPX4-klassning, vilket innebÀr att de tÄl stÀnk frÄn vatten. PÄ brusreduceringsfronten anvÀnder AirPods tvÄ inbyggda mikrofoner och programvara för att ta bort bakgrundsbrus frÄn att trÀnga in i din ljudupplevelse.

AirPods Pro 3

Pro-versionen har ocksĂ„ byggts med Apples “Adaptive EQ”, som företaget sĂ€ger anvĂ€nder datoralgoritmer för att stĂ€lla in ljudet till ditt örons form. “En anpassad förstĂ€rkare med högt dynamiskt omfĂ„ng producerar rent, otroligt tydligt ljud samtidigt som batterilivslĂ€ngden förlĂ€ngs, och driver en anpassad högdriven högtalardrivrutin med hög utflykt, utformad för att optimera ljudkvaliteten och ta bort bakgrundsbrus”, sĂ€ger företaget.

FörvÀnta dig att Pro-versionen har fem timmars batteritid i ljudlyssningslÀge, eller ungefÀr samma som andra generationens AirPods, som anlÀnde tidigare i Är. Med det trÄdlösa laddningsfodralet kan Pro-versionen fÄ över 24 timmars lyssningstid och 18 timmars samtalstid.

“I aktivt brusreduceringslĂ€ge levererar AirPods Pro upp till fyra och en halv timmars lyssningstid och upp till tre och en halv timmes samtalstid pĂ„ en enda laddning,” tillade företaget.

För de tider du vill lyssna pÄ din omgivning kan du aktivera transparenslÀge, vilket tonar ner brusreduceringen. Eller sÄ kan du stÀnga av brusreduceringen helt.

AirPods Pro lanseras idag pÄ Apples webbplats; de anlÀnder till Apple-butiker pÄ onsdag.

För att hjĂ€lpa dig att ta reda pĂ„ vilka kiselöratoppar du ska anvĂ€nda har företaget ocksĂ„ utvecklat en speciell “Ear Tip Fit Test” -programvara med produkten. Det hjĂ€lper i princip att upptĂ€cka vilken öronspetsstorlek som skapar den bĂ€sta tĂ€tningen för öronen.