Ny video lyfter fram de mest kraftfulla Neutral Legendary-korten – Hearthstone

YouTubes skapare Hearthstone Mathematics har släppt en fascinerande video som lyfter fram några av de mest kraftfulla kort som hittills har spelats i september månad.

I deras senaste sammanfattning, som vi har inbäddat nedan, hittar du en snygg översikt över de kort som har sett mest i det tävlande spelet, baserat på offentligt tillgängliga metadata.

Tänk dock på att den här månadens version innehåller data från före mitten av månaden nerf, vilket kommer att snedvrida resultaten lite.

Trots att de är smittade av pre-nerf-data är resultaten ändå ganska intressanta. Här är fördelningen om du inte kan se själva videon:

10. The Black Knight 5.5% 9. Finja, the Flying Star 6.4% 8. Elise Trailblazer 6.4% 7. Captain Greenskin 7.3% 6. Medivh, the Guardian 10.0% 5. Lich King 10.3% 4. Kazakus 12.8% 3 Bloodmage Thalnos 17.4 2. Aya Blackpaw 21.9% 1. Patches the Pirate 30.0%

Våra mest populära guider

Naturligtvis är en sådan lista ingenting utan ett litet sammanhang, för att inte tala om dina egna personliga preferenser när det gäller att spela spelet.

Om Pirate-kort eller Jade Druid verkligen inte inspirerar dig att spela Hearthstone, till exempel, spelar det ingen roll att de två bästa korten – Patches the Pirate och Aya Blackpaw – är de enda som ingår i mer än 20 % av däcken som bildade datamängden.

Om du å andra sidan gillar att spela en mängd olika däck, blir kort som The Lich King i synnerhet och Bloodmage Thalnos mycket viktigare. Du får helt enkelt mer värde av att skapa dem på det sättet.

Att gå tillbaka från personliga preferenser är det dock fortfarande ett intressant sätt att titta mer på metagamet och vilka kort som kanske har ett problematiskt inflytande på formen av Hearthstones konkurrenskraftiga scen.

Vi kommer att hålla ögonen öppna för oktoberens granskning, som kommer att lysa upp metan lite tydligare när pre-nerf-perioden har extraherats från statistiken.

Relaterade Artiklar

Back to top button